matesis
dedas

Hamidi'den Teşekkür Mesajı

Savur Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti'li Av. Engin Uğur Hamidi yayınladığı teşekkür mesajı ile birlik ve beraberlik mesajı verdi.
  • 01.04.2024 17:07
Hamidi'den Teşekkür Mesajı

17 bin 420 seçmenin bulunduğu ilçesinde seçimi yüzde 49,5 oyla kazanarak AK Parti'den Savur belediye Başkanı olarak seçilen Av. Engin Uğur Hamidi seçim süreci boyunca kendisine destek veren Savurlulara teşekkürlerini iletti. Gece gündüz demeden seçim bürosuna akın akın gelen ve desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerine gönülden teşekkür eden Hamidi, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Hamidi, yaptığı açıklamada, "Seçim sürecinde ve seçimde sonra gösterilen yoğun ilgi ve destekten dolayı Savurlulu hemşerilerime içtenlikle teşekkür ediyorum. Bu destek ve birlik, AK Parti'nin zaferle çıkmasını sağladı. Gösterilen bu güçlü destekle, Savur'un geleceği için büyük önem taşıyor. Hemşehrilerimizin desteğiyle Savurumuzu daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemizin ihtiyaçlarına yönelik projelerimizi hayata geçirerek, Savur'umuzu daha ileriye taşıyacağız. Her kesimin sesi olmaya, herkesin hakkını koruyacağız. Savur için en iyisini hedefleyerek, birlikte el ele, güçlü yarınlar inşa edeceğiz."ifadelerini kullandı.

Hamidi yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili hemşehrilerim,

 

30 Mart 2014 gerçekleştirilen yerel seçimlerde, siz değerli hemşehrilerimizin yüksek teveccühüyle beraber Savur Belediye Başkanlığı’na seçildim. Bu güven ve destek için hepinize teşekkür ederim.

Savur ilçemizi sizlerle birlikte geleceğe güvenle, huzurla ve daha müreffeh bir ilçe olarak taşıyacağız. Allah nasip ederse vaat ettiğimiz projeleri gerçekleştirmek için bütün gayretimizi sarf ederek çalışacağız. Savur Belediyesi’ni söz verdiğimiz gibi sizlerle birlikte yöneteceğiz. Düzenli olarak bir araya gelerek, geleceğin modern ve kalkınan Savur'muzu birlikte inşa edeceğiz.

Değerli esnaflarımızın ilçemizin kalkınması noktasında çok önemli bir rolü var. Bu nedenle, sürekli istişare halinde olacağız ve Savur'un ekonomik yapısını birlikte güçlendireceğiz.

Doğup büyüdüğümüz bu ilçeye; 7 gün 24 saat hizmet ederek, “ben” değil “biz” diyerek, el ele, kol kola, gönül gönüle, ilçemizin çıkarları için hep birlikte geleceğe yürüyeceğiz. Makamda oturarak yöneten Belediye Başkanı olmayacağım. Kimseye tepeden bakmadan, böbürlenmeden, kırmadan, dökmeden bu görevi sürdüreceğiz. Belediye, Savur'da yaşayan herkesin evi gibi olacak. Rahatlıkla gelip işlerinizi görebileceğiniz, sorunlarınıza çare bulacağınız bir yer olacak.

Savur'u geleceğe taşıyacak yeni projeler hazırladık ve önümüzdeki bu beş yıllık süreçte de bu projeleri bir bir uygulamaya koyacağız. Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte, halkımızın güvenini boşa çıkartmayacağımıza bir kez daha söz veriyoruz.

Seçim kampanyamız boyunca hiçbir zaman desteğini esirgemeyen fedakâr teşkilatlarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, gönül beraberliği yaptığımız, destek ve dualarını esirgemeyen, oy veren/vermeyen tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

Dünden bugüne araya soran, mesaj gönderen ve ziyaret eden herkese yoğunluktan dolayı cevap veremediğim, dönüş yapamadığım herkese içtenlikle teşekkür ediyorum. Sizlerin güveni ve desteği, Savur'umuzun daha aydınlık bir geleceğe taşınmasında en büyük motivasyon kaynağımızdır. Seçimlerde gösterdiğiniz teveccüh ve tebrikler için tekrar şükranlarımı sunuyorum. Birlikte daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle, saygılarımı sunuyorum."

 

Yorum Yaz