matesis
dedas

İyi Parti Adayı oyunu ailesi ile birlikte kullandı!

İyi Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Akar 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için oyunu Ailesi ile birlikte, Artuklu İlçesi Mehmet Nihat Mungan İlköğretim okulunda kullandı.
  • 31.03.2024 15:55
İyi Parti Adayı oyunu ailesi ile birlikte kullandı!

Süleyman Akar Artuklu ilçesinde bulunan okulları ziyaret ettikten sonra Oy Kullanmak için Nihat Mungan İlköğretim okuluna geldi , vatandaşların ilgisiyle karşılandı. Akar, sandık kurulu üyelerine ve oy kullanmak için Sırada bekleyen vatandaşlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu

İyi Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Akar, “Yerel Seçimler Şehirlerin yönetiminde ve Mardin’in geleceğini belirleyecektir. Oy kullanırken Mardin için, geleceğimiz için tercihimizi yaparak şehrimizin geleceğine sahip çıkmalıyız. Sabahın erken saatlerinden başlayarak şu ana kadar Artuklu da sorunsuz bir şekilde geçen oy kullanma sürecinin aynı şekilde son dakikasına kadar da sıkıntısız geçmesini temenni ediyorum. Seçim sürecinde büyük emeği geçen sandık görevlileri Mülki idare amirleri başta olmak üzere tüm güvenlik kuvvetlerine 31 Mart 2024 Yerel Mahalli İdareler Seçiminin Mardin’imize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını dilerim"dedi.

Yorum Yaz