matesis
dedas

‘Mardin’i daha iyi hizmetlere kavuşturma çabasındayız’

AK Parti Mardin Milletvekili Muhammed Adak başkanlığında, Mardin'in AK Partili ilçe belediye başkanları bir heyet ile birlikte Ankara'da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ettiler.
  • 20.05.2024 13:53
‘Mardin’i daha iyi hizmetlere kavuşturma çabasındayız’

AK Parti Mardin Milletvekilleri Muhammed Adak ve Faruk Kılıç, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ve Savur Belediye Başkanı Engin Uğur Hamidi ile birlikte İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı makamlarında ziyaret ederek Mardin ve ilçelerini yakından ilgilendiren birçok konuyu masaya yatırdılar.

Toplantıda ulaşım sorunu, GAP Projesi kapsamındaki sulama kanalları ve gençlik alanında yapılacak projeler masaya yatırıldı.

 

Editör: Sevgi As

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
23.05.2024 / 00:57

Mesala Mardine otoban durumu ne oldu, Mardin Nusaybin yolu hala bir kısmı dar ve gidiş gelişli, duble yol olma kunusunda bir söz alındımı. İnşallah alınmıştır.

Image
Ziyaretçi
21.05.2024 / 09:28

Bölün toplumu bakalım. Samimi olsanız tüm belediyeleri götürürsünüz.

Image
Ziyaretçi
20.05.2024 / 21:59

Bir çivi çakılmayacak Mardin’e çünkü Mardin hiç kimsenin önceliği değildir bütün belediyeleri nasıl kaybettiyseniz Mardin içinde hiç bir şey yapmayacaksınız

Image
Ziyaretçi
20.05.2024 / 21:58

Hey maşallah ne projeler ne projeler

Image
Ziyaretçi
20.05.2024 / 14:05

MARDİN KARARINI VERMİŞTİR.

Yorum Yaz