matesis
dedas

Meclis Üyeliği adaylığını geri çekti

Mardinli Yaşam Koçu - Gazeteci Yazar Murat Çuhadar, Mardin Artuklu Belediye Meclis Üyeliği için yaptığı resmi başvurudan istifa ettiğini açıkladı. AK Parti belediye başkan adayı olarak açıklanan şahısla aynı mecliste görev almak istemediğini kaydeden Çuhadar, Belediye Meclis üyeliği adaylığını geri çektiğini açıkladı.
  • 06.02.2024 16:00
Meclis Üyeliği adaylığını geri çekti

Çuhadar, yayınlanması talebiyle gazetemize gönderdiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Tek amacımız olan memleket toprağına, vatana ve Millete olan sevdamızın duygularıyla oynanmıştır. Ak Parti Genel merkezi tarafından yapılan açıklamayla Artuklu Belediye Başkan adaylığına Mehmet Tatlıdede aday olarak gösterilmiştir. Kaos, kumpas, muammalar dolu başkanlık süreci içerisinde Mardin’e ve Mardin halkına layık görülen bu şahısla aynı mecliste görev almaktan ar duyarım. Bu nedenle Artuklu Belediye Meclis Üyeliği adaylığımdan geri çekildiğimi bildirir ve bu bağlamda Ak Parti ile bir bağımın kalmadığını bildiririm.

Aday gösterilen şahıs hakkında, şehrin Milletvekili ve Parti teşkilatı dahil herkesin istememesi halinde bile Genel Merkezin dayatma aday olarak verdiği bu kararı şiddetle kınıyor ve esefle karşılıyorum.

Aday gösterilen şahıs hakkında herkesçe malum olan muammalı konuların temize çıkmamasına rağmen Genel Merkezin bu kararı benim partiye olan tüm inanç ve bağlılığımı noktalamıştır.

Türkiye’de belkide hiçbir Milletvekili, Parti Başkanı, Belediye Başkanının vermediği kadar emek ve hizmeti Sayın Cumhurbaşkanına ve dolayısıyla Ak Partiye vermiş biri olarak Genel Merkezin bu akıllara durgunluk veren kararından sonra Hakkımı helal etmediğimi ve Mardin halkının bunu hak etmediğini bir kez daha deklere ediyorum.

Susan ve korkan bir toplum gelişmesinden dolayı kimse ses çıkaramıyor ama bilinmelidir ki benim sesiim bundan sonra en yüksek derecede çıkacak ve Mardin’e kirli siyasetin, yolsuzluk ve karanlıkların girmesine siyaseten müsaade etmeyeceğim.

Halkın çok büyük bir bölümünün hatta inanılmaz sayıda Ak Parti yetkililerinin beni arayarak içlerinin acıdığı bu karara lanet ettiklerini de buradan belirteyim.

Ak Parti Artuklu’da seçimi kazanması riske girmiştir ve bunun faturası Başta Genel Merkez, Faruk Kılıç, Muhammed Adak, Orhan Miroğlu, Vahap Alma tarafından halka ödenecektir..

Son sözüm şudur. Yazıklar olsun size….

 

Kamuoyuna Saygılarımla

Murat Çuhadar"

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
07.02.2024 / 23:50

Murat Çuhadar Haklısın milletvekili parti üyesi il başkanı kimse onu seçmedi Artuklu halkı ankette Mehmet tatlıdedeyi seçti.adam kimseye beni aday göster demedi halk onu seçti cumuhurbaşkanıda Artuklu halkını istediğini verdi

Image
Ziyaretçi
07.02.2024 / 23:42

Mardin için en iyisi Mehmet tatlıdede

Image
Ziyaretçi
07.02.2024 / 09:20

İyiki istifa etmişsin bir partiden bir partiye zıplıyorsun

Image
Ziyaretçi
06.02.2024 / 22:21

Sayın Çuhadar izleyin ve görün tepki nasıl verilecek

Image
Mehmet Doğanak
06.02.2024 / 22:00

Keşke o genç adayı yapsalardı Artukluda

Image
Ziyaretçi
06.02.2024 / 19:06

Akp artukluyuda. Kaybedecek

Image
Ziyaretçi
06.02.2024 / 19:05

Oylar boşa gidecek

Image
Ziyaretçi
06.02.2024 / 18:53

Mardin gözden çıkarılmış bir şehirdir. Bunun en önemli sebebi halkımızın yeteri kadar cesurca istediklerini ifade edememesi, her sonuca boyun eğmesidir. Seçimle gelmemiş şaibelerle dolu belediye başkanı tekrar seçilerek ne amaçlanmıştır aslında ortada . Sayın Çamurdaşın her cümlesine imzamı atarım ve kendisini kutlarım . Umarım bu cesareti Mardin halkını da yüreklendirir ve Sandıkta da gereken protesto yapılır . Olan yine biz Mardin halkına oluyor yazık!

Image
Ziyaretçi
06.02.2024 / 18:16

Helal olsun murat çuhadar bizde seninleyiz bizde onu istemiyoruz

Image
Ziyaretçi
06.02.2024 / 18:04

Kabala sandıkta cevap verecektir

Image
Ziyaretçi
06.02.2024 / 18:02

Tatlıdede ve arkadaşlarını biliyoruz tanıtıma gerek yok boş bir masraf Kabaladan Tatlıdedeye oy yok ne olduğunu cok iyi biliyoruz

Image
Ziyaretçi
06.02.2024 / 16:39

Mardin halkı cahil bir halk değildir. Neyin ne olduğunu çok iyi bilir Kime oy verip vermeyeceğini iyi bilir Mardinliler doğuştan üniversite mezunudur. Liyakat ı da bilir mardine hizmet edebilecek potansiyeli de bilir. Mevcut açıklanan adayla yaklaşık 2 yıldır 1 arpa boy yol alınmadığı görülmesine rağmen Hangi motivasyon ile atanmış birini belediye başkan adayı göstermiş Akla ziyan Mardin halkı cevabı sandıkta verecektir.

Yorum Yaz