diorex
Dedas

Olcar, MHP’den Aday Adayı oldu

Artuklu Belediye Başkan aday adaylığı için MHP'li o isim de başvurdu. Artuklu ilçesinde bir dönem MHP İlçe Başkanlığı da yapan iş insanı Mehmet İhsan Olcar, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde partisinin Genel Merkezine Artuklu Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

  • 03.12.2023 13:33
Olcar, MHP’den Aday Adayı oldu

Artuklu'da bir dönem MHP İlçe Başkanlığı da yapan iş insanı Mehmet İhsan Olcar, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde partisine Artuklu Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Olcar, MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli ile Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı’yı ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

Olcar, görüşmelerinin ardından Artuklu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaatını gerçekleştirdi.

Olcar, aday adaylığı başvuru dilekçesi ile istenen evrakları MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’a teslim etti.

Olcar, Genel Başkan Sayın Bahçeli'nin liderliğinde hareket ederek, MHP'nin vizyonu çerçevesinde halka hizmet edeceğini söyledi.

Olcar, merkez ilçesi ve çevresindeki mahallelerde belediyecilik anlayışında milliyetçi ve yerel değerlere dayalı politikalar geliştirmeyi hedeflediğini belirterek Artuklu ilçesinde yaşayan vatandaşların beklentilerine karşılık verebilecek, yerel kalkınma ve hizmet odaklı proje ve politikaları benimseyeceğini ifade etti.

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI GENEL MERKEZE YAPILIYOR

MHP’de büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları doğrudan MHP Genel Merkezi’ne, il genel meclis ve belediye meclis üyeliği müracaatları ise partinin il ve ilçe teşkilatlarına yapılıyor.

MHP’de 13 Kasım’da başlayan başvurular 15 Aralık’ta son bulacak.

 

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde ise Cumhur İttifakı’nın il genelinde AK Parti mi ya da MHP’nin göstereceği adaylarla mı yarışa dâhil olacağı henüz netlik kazanmadı.

AK PARTİ Mİ, MHP Mİ?

Bu konuda, AK Partili kurmaylar, Artuklu'da Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den aday gösterilecek isimle seçime dahil olacağını savunurken, MHP’den aday adaylığı başvurusunda bulunmak isteyenler ise sürecin nasıl bir seyir izleyeceğini merak ediyor.

 

Yorum Yaz