matesis
dedas

Şafak, Aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi

AK Parti Yeşilli İlçe Başkanlığını 12 yıl boyunca sürdüren eski ilçe başkanı Şahabettin Şafak, Yeşilli Belediye başkan adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi.
  • 13.11.2023 07:25
Şafak, Aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi

AK Parti Yeşilli İlçe Başkanlığı görevini 4 dönem boyunca sürdüren İlçe Başkanı Mali Müşavir Şahabettin Şafak, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Yeşilli Belediye başkanlığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Görevi devrettikten sonra Yeşilli Belediye Başkanlığına aday olacağını açıklayan Şafak, mahalli seçim aday adaylığı için resmi başvurusunu halefi olan AK Parti İlçe Başkanı İsmail Bayhoca'ya gerçekleştirdi.

Şafak, yakınlarıyla birlikte gerçekleştirdiği başvurusu sırasında hazırladığı açıklamayı okudu.

Şafak açıklamalarında şunları söyledi:

"On iki yıl boyunca Ak Parti İlçe Başkanlığını ifa etme şerefini bize veren Cenabı Hakka şükrediyorum. Bize bu görevi dört dönem layık gören başta AK Parti'nin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımızdan, il yöneticilerimizden, ilçe yöneticilerimizden, mahalle temsilcilerimizden, delegelerimize kadar hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Bu teşkilatı el birliği içeresinde bugünlere kadar onurla, gururla, alnı ak, başı dik bir şekilde getirdik.

Bu seçimler hizmetlerin, projelerin, ihtiyaçlarının karşılanması için bir kilometre taşı olacaktır. Ekim 2024'te bize güvenen Yeşilli'lerin itimadına mazhar olmak ve sizlerle beraber, hepimizin birimizden güçlü olduğu inancıyla büyük hizmetler yapmak ve bu katkının bir neferi olarak hizmet yapmak amacıyla Yeşilli Belediye Başkanlığı'na aday adayı olma arzumu huzurlarınızda ilan ediyorum.

Bizi bizden iyi anlayan Yeşilli'lere saygılar sunuyor, Adalet ve Kalkınma Partisi işinin hizmet, gücünün millet olduğunu asla unutmadan ve ilçemizin bize verdiği Bu millete efendilik yoktur, ona hizmet etmek vardır. Şiarıyla, Değişimi, dönüşümü ve ilçemizin yaşanılabilir standartlarını arttırmayı hep beraber gerçekleştirmek için, bu millete hizmet eden bu milletin efendisidir' direktifini bir hayat düsturu olarak kabul ederek yola çıkmaya azmediyoruz.

Çözüm odaklı, yeni vizyon ve misyon, ilçemize genç vizyon hareketiyle sunacağımız projelerimizle bu yola baş koyduk. Bu süreçte Yeşilli'li kardeşlerimle ve teşkilatlarımız ile tüm istişarelerimizi yaptık. Yeşilli için vakti geldiğini düşünerek çıktığımız bu yolda Rabb'im muvaffak eylesin.

Demek ki görevimiz yeni başlıyor. İşte bütün bunlar gösteriyor ki tarihi sorumluluğumuz var ve tarih bize bir fırsat sunuyor, bir şans sunuyor, bunu da değerlendirmek bize düşüyor. Bu sorumluluğu yükü kaldıracak cesaretimiz var, azmimiz, aşkımız var. Bu güzide teşkilat geçmişte bunu ispatlamıştır. Bundan sonrada ispatlamaya devam edecektir. Bu anlamda gönüllere dokunmak için gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız ve kazanacağız.Teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyor, Cenab-ı Allah'a emanet ediyorum."

Image description

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
13.11.2023 / 11:23

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah niyetlendiğin bu yolda hayırlısı neyse o olsun.

Yorum Yaz