tatlidede

YRP'li Meclis Üyeleri kapı kapı dolaşıyor

Artuklu Belediyesi'nin Yeniden Refah Partili Meclis Üyeleri, seçim çalışmalarında partilerine destek vermek amacıyla özel ve kamu kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiriyor.
  • 28.03.2024 16:15
YRP'li Meclis Üyeleri kapı kapı dolaşıyor

YRP'li Meclis Üyeleri, seçim çalışmalarında partilerine destek vermek için protokol ziyaretleri gerçekleştirdi.

Mardin'de bütün siyasi partiler 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Yerel Seçimlere, il ve ilçe bazında hazırlık yaparken, Meclis Üye adayları da bu sırada partilerine destek vermeye devam ediyor.

Artuklu'da YRP'li Meclis Üyesi Ahmet Üründü beraberindekilerle birlikte, esnaf ve hane ziyaretleri gerçekleştirerek, partilerine seçim için destek istedi. Kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Meclis Üyesi adayı Üründü, vatandaşlarla hem sohbet etti hem de Yeniden Refah Partisinin Artuklu'daki vitrini olarak boy gösterdi.

Esnaf ziyaretinin yanında Üründü, Artuklu'daki sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek desteklerini istedi. Üründü, "Artuklu Belediye başkan adayımız Mehmet Beşir Ayanoğlu, Artuklu ilçe başkanımız Mehmet Özçelik, kontenjan adayımız Nezir Ekinci ve meclis üyesi adaylarımız ile kapı kapı geziyoruz."dedi. 

Partinin Mardin'de kurucu il gençlik kolları başkanlığını da yapan Üründü, Genel Merkez gençlik kolları genel başkan yardımcılığı da dahil bir-çok görevde bulundu. 

Image description

Editör: Erkan Akın

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
28.03.2024 / 17:42

Abi adamlar arı gibi çalışıyorlar nereye gitsek görüyoruz onları yani kapı kapı deyimi birebir bunlara uyuyor

Image
Ziyaretçi
28.03.2024 / 17:41

Vallahi her yerdeler bende artuklu da bi sürpiz bekliyorum

Yorum Yaz