TÜVTÜRK

Midyat Devlet Hastanesinde mesai dışı KBB polikliniği hizmete başladı

Midyat İlçe Devlet Hastanesi, Ramazan ayında vatandaşların taleplerini dikkate alarak mesai dışı KBB polikliniği hizmeti başlattı. Bu uygulama, özellikle mesai saatlerinde hastaneye gelemeyen vatandaşlar için önemli bir kolaylık sunuyor.

  • 27.02.2026 15:05
Midyat Devlet Hastanesinde mesai dışı KBB polikliniği hizmete başladı

Mardin’in Midyat İlçe Devlet Hastanesi yönetimi tarafından, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mesai dışı kulak burun boğaz (KBB) Polikliniği hizmeti başlatıldı.

 

Yeni uygulama kapsamında KBB polikliniği pazartesi günleri 16.00 – 19.00 saatleri arasında, cumartesi günleri 09.00 – 12.00 saatleri arasında hizmet verecek. Belirtilen saatlerde hastalar, KBB uzmanı Dr. Oğulcan Önder tarafından muayene edilecek. Vatandaşlar randevularını ALO 182 hattı ve Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden oluşturabilecek. Yetkililer, uygulamanın özellikle mesai saatleri içerisinde hastaneye gelemeyen vatandaşlar için önemli bir kolaylık sağlayacağını belirtti.

Editör: Gülten Akgül

Yorum Yaz