TÜVTÜRK

Mardinli futbolcu Ahmet Teker: “Verilen sözlerin tutulmaması sezonu gölgede bıraktı”

  • 15.07.2026 10:36
Mardinli futbolcu Ahmet Teker: “Verilen sözlerin tutulmaması sezonu gölgede bıraktı”

Kütahyaspor ile şampiyonluk yaşayan futbolcu Ahmet Teker, kulüpten alacaklarına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, verilen sözlerin yerine getirilmediğini belirterek yaşadığı sürece tepki gösterdi.

Teker, futbol kariyerinde 9 sezondur şampiyonluk mücadelesi verdiğini ifade ederek, bugüne kadar birçok kulüp ve yönetimle çalıştığını, ancak ilk kez verilen sözlerin bu denli karşılıksız kaldığı bir dönem yaşadığını söyledi.

Saha içinde her zaman mücadelesini sonuna kadar verdiğini ve formasının hakkını alın teriyle vermeye çalıştığını kaydeden Teker, emek veren futbolculara verilen sözlerin tutulmamasının şampiyonlukla tamamlanan sezonu gölgede bıraktığını dile getirdi.

Ahmet Teker, açıklamasında Kütahyaspor camiasına, takım arkadaşlarına, teknik ekibe ve sezon boyunca kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür ederek, “Sizler her zaman en iyisini hak ediyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

Kulübün geleceğine ilişkin temennilerini de paylaşan Teker, Kütahyaspor’un bundan sonraki süreçte daha şeffaf, güven veren ve verilen sözlerin tutulduğu bir yönetim anlayışıyla hak ettiği başarılara ulaşmasını diledi.

Futbolcu Ahmet Teker, açıklamasını, “Hakkımız olanı istemek hiçbir zaman yanlış olmadı. Emek unutulmaz, verilen sözler de unutulmaz.” sözleriyle tamamladı.

Ahmet Teker geçtiğimiz ay TFF 3. Lig’de mücadele eden Mardin temsilcisi Mazıdağı Fosfat Spor’a imza atmıştı.

Image description

Editör: Gülten Akgül

Yorum Yaz