TİPİ ÖLDÜ! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi'nin Tipi'si öldü! Savaş Özdemir EDHO'dan niçin ayrıldı? Savaş Özdemir Kimdir?

Salı günleri büyük bir heyecanla takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu akşam heyecan dolu gelişmeler ardı sıra yaşanacak. Geçen hafta Gönül'e hakaret eden Rıdvan'ın kardeşi Macit'in evine giren Tipi onu boğarak öldürmüştü. Rıdvan yeni bölümde Tipi'yi ele geçirmek için harekete geçiyor ve Çakırbeylilere haber gönderiyor. Tipi'nin vurulduğu sahne herkesi şok etti. Peki, EDHO Tipi ölecek mi? Tipi öldü mü? Savaş Özdemir Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılacak mı? İşte detaylar...

TELEVİZYON
PAYLAŞ:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisininde bu akşam yaşanacak olaylar şok etkisi yaratacak. Rıdvan'ı kardeşi Macit'i boğarak öldüren Tipi düşmanlarının bir numaralı hedefi haline gelecek. Rıdvan'ın peşinde olduğu Tipi'nin vurulması herkesi şok ederken gözler ölüp ölmeyeceğine çevrildi. Peki, EDHO Tipi ölecek mi? Tipi öldü mü? Savaş Özdemir Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılacak mı? İşte merak edilenler...

EDHO TİPİ ÖLDÜ MÜ?

EDHO Tipi öldü mü sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. Savaş Özdemir'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı yayınlanan son bölümde netlik kazandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 192. Bölüm Fragmanı | Savaş başladı artık...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Tipi ölecek mi?

27 Nisan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 192. bölümde yeni bir veda daha yaşandı. Dizide Tipi karakterine hayat veren Savaş Özdemir bu akşam vurularak diziden ayrıldı. Tipi karakterinin ölümü Çakırbeyli ailesini yasa boğarken aynı zamanda Tipi ve Gönül’ün kavuşmasına sosyal medya kullanıcıları çeşitli yorumlar yaptı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde "Tipi" karakteri uzun süreden beri hayatını kaybeden eşine kavuşmak için ölmek istiyordu.

Savaş Özdemir diziden neden ayrıldı?

EDHO dizisinin hikayesinin akışına bakıldığında da Tipi’nin ölmesi çok da şaşırtıcı olmaz. Kana kan isteyen Rado ve masa arasındaki savaşın kızışması ve aksiyonun artması için Tipi’nin ölmesi gerekiyordu ve Savaş Özdemir’in senaryo gereği diziden ayrıldı.

Savaş Özdemir’den duygusal veda

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünde ölerek diziye veda edecek olan Tipi karakterine hayat veren Savaş Özdemir’in çekimler sırasında duygusal anlar yaşadığı öğrenildi. Son çekimlerini yapan ve arkadaşları ile vedalaşan Savaş Özdemir gözyaşlarına hakim olamadı.

SAVAŞ ÖZDEMİR KİMDİR?

  • Savaş Özdemir; 1970 yılında,
  • İstanbul'da dünyaya geldi.

İzmir Eşrefpaşa Lisesi’nden 1991 yılında mezun oldu ve aynı yıl Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu bölümünü kazandı. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu Bölümünden mezun olduktan sonra, 1997 yılında Devlet Tiyatrosuna girdi ve bu süre zarfında birçok oyunda oyuncu, yönetmen ve yazar olarak görev aldı. Birçok dizide yer aldı.Savaş Özdemir aynı zamanda 2007-2008 yılları arasında Show TV 'de başlayan Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide rol almıştır.

2011 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosuna atanan Savaş Özdemir’in oynadığı oyunlardan bazıları; Kadıncıklar, Ali Ayşeyi Seviyo, Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü, Soytarılar, Fırtına, Köprüden Görünüş, Cadı Kazanı, Oyunun Oyunu, Beşinci Frank, Pazartesi  Perşembe , Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz …

Adana Devlet Tiyatrosunda 2007-2008 sezonunda Necati Cumalı’nın  ”Derya Gülü”  ve 2011-2012 sezonundaysa Emanuel Marie’nin “Beyaz” adlı oyunlarını yönetti.

Konservatuvar’da piyano ve gitar eğitimi de alan Savaş Özdemir gitar ile tanıştıktan sonra kendi çapında besteler yapmaya başladı.

Resim üzerine ise Sürrealist ve dışavurumcu çalışmalar yapan oyuncu, resim sergisi açmayı planlamaktadır. 30 civarında bestesi, 50’ye yakın da tablosu bulunmaktadır.

2015 yılından beri Atv'de başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tipi rolünü canlandırmaktadır. Aynı zamanda dizinin oyuncularıyla çekilen Aman Reis Duymasın filminde de rol almıştır.

Filmografisi

  • Aman Reis Duymasın - (2019)
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Tipi) (2015-2021)
  • Bir Kadın Tanıdım (2011)
  • Adanalı (2008)
  • Jack Hunter and the Quest for Akhenatens Tomb (2008)
  • Kurtlar Vadisi Pusu - (1-41. bölümler)-(2007-2008)
  • Gurbet Yolcuları (2007)
  • Kuzey Rüzgârı (2007)
  • Sinekli Bakkal (2007)
  • Gülpare (2006)
  • Mavikuş (2006)
  • Eylül (2005)
  • Kapıları Açmak (2005)
  • Tombala (2005)
  • Avrupa Yakası (2004)
  • Haziran Gecesi (2004)
  • Mavi Düşler (1998)
  • Yasemince (1997)
  • Suçlu Kim (1996)
  • Süper Baba (1993)

YORUMLAR

İlk yorumu yapan siz olun!

Yorum Ekle