tatlidede
tatlidede

Vali Demirtaş Nusaybin'de incelemelerde bulundu

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen Nusaybin'i ziyaret ederek inceleme ve denetimlerde bulundu.
  • 11.08.2021 09:52
Vali Demirtaş Nusaybin'de incelemelerde bulundu
    Vali Demirtaş ve beraberindekiler Nusaybin Belediyesi binasında Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın ve Emniyet Müdürü Salman Çelik tarafından karşılandı.
     
    Daha sonra Mardin Valisi Demirtaş, Kaymakam Yalçın, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Süzen, AK Parti ilçe başkanı Mehmet Latif Özel, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsum Özmen ve beraberindekiler Çarşı esnafını ziyaret etti.
     
     
    Tarihi Çarşıda yapılan sokak sağlıklaştırma projesi çalışmalarında incelemelerde bulunarak görevlilerde bilgi alan ve esnaflarla bir süre sohbet eden Mardin Valisi Demirtaş, çarşı projesi hakkında görüş ve taleplerini dinledi.
     
     
    Daha sonra Kışla Mahallesinde Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından inşasına başlanan Nusaybin Kapalı Semt Pazarı Projesi alanında inceleme ve denetimlerde bulunan Vali Demirtaş, görevlilerden bilgi aldı.
     
     
    Vali Demirtaş ve beraberindekiler daha sonra ilçeden ayrıldı.
     
     

    Editör: Aydın

    Yorum Yaz