matesis
dedas

Özkan: Ön yargımız yok, istikrardan yanayız!

Mardin Girişimci İşadamlar Derneği Başkanı Murat Özkan ile yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret etti.
  • 10.01.2017 22:51
Özkan: Ön yargımız yok, istikrardan yanayız!
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Mardin gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret eden Mardin Girişimci İşadamlar Derneği Başkanı Murat Özkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi işadamları, zor koşullara karşın görevlerini fedakarca yapan gazetecilerin gösterdikleri çabalarla en güzel övgülere mazhar olduklarını kaydetti.

Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir üründü ile yönetim kurulu üyeleri, Nezir Güneş, Salih Keskin ile Velit Aok tarafından karşılanan işadamları, günün anısına beraberlerinde getirdikleri çiçek buketlerini gazetecilere verdiler.
MARGİAD Başkanı Özkan, “Gazetecilerin zor şartlar altında, toplumu gelişmelerden haberdar etme görevini doğru ve eksiksiz bir şekilde yerine getirme çabası içerisinde olduklarını memnuniyetle izlemekteyiz. Toplumun gören gözü, işiten kulağı olan gazetecilerin yaşadıkları sorunları mümkün olan ölçüler içerisinde elbirliğiyle toplumun göğüs gelmesi, kamuoyunun doğru haber alma konusunda da önem atfetmektedir. Bizler Mardin Genç Girişimci İşadamları olarak, her zaman vefakarca görev yapan gazetecilerimizin yanında olduğumuzu, iyi günde olduğu gibi, kötü ve zor günlerinde de yanlarında olmaya devam edeceğiz." dedi

"BİZLER İSTİKRARDAN YANAYIZ"
Gazetecilere yapılan ziyarette gündem konularıyla ilgili görüş alışverişinde bulunan Başkan Özkan, Bölgede yaşanan gelişmelerin ekonomiyi durma noktasına getirdiğini, ekonomik yatırım ve kalkınmanın öncelikli beklentisinin huzurlu ortamının kalıcı hale gelmesinin beklendiği söyledi.

Özkan, “Bölgemizde yaşanan gelişmeler ekonomik yatırımlar ve iş alanlarının oluşmasının önünde büyük bir engel. Yatırımda bulunmak isteyen girişimciler, öncelikle yatırım yapacakları yerlerde huzur, güven ve istikrar içerisinde olmasına bakar. Bölgedeki girişimciler olarak bizlerde hedef ve beklentimiz, bölgedeki huzur ortamının kalıcı hale gelmesidir. Bu konuda bizimde yatırım konusunda yaptığımız planlamalar mevcut. Bu planlamalar ölçeğinde ülkemizdeki yaşanan gündemle ilgili bir kaç söz söylemek gerekiyorsa eğer; bizim bir tek beklentimiz var, huzurun kalıcı olması ve ülkemizdeki istikrarın devamı için sistemdeki farklılıklarla ilgili hiçbir önyargımız bulunmamaktadır. Karar vericiler bunları zaten meclis çatısı altında uzun uzadıya tartışıyor. Bizim gayemiz, siyasi ve ekonomi istikrarın kalıcı hale gelmesi ve ülkemizin de bu yönde hiç bir aksaklığa yol açmadan yoluna devam etmesidir" diye konuştu.

Yorumlar

Image
Serkan taşçı
10.01.2017 / 23:29

Ya bu murat özkan önce kendine bi takım elbise alsın ya bunun nesini haber yapıyorsunuz ALLAH aşkına ya

Yorum Yaz