matesis
dedas

Bakan’dan Mardin’e Sürpriz Ziyaret

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mardin’e süpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
  • 31.12.2023 17:03
Bakan’dan Mardin’e Sürpriz Ziyaret

Bagok bölgesinde devam eden operasyonlar kapsamında güvenlik güçlerine moral ziyaretinde bulunmak üzere İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mardin'e sürpriz ziyareti gerçekleştirdi. 
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Mardin Milletvekilleri Muhammed Adak ve Faruk Kılıç, Ak Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma tarafından karşılanan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tarihi kentte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakan Yerlikaya beraberindekilerle birlikte birinci caddeyi ziyaret ederek burada esnaflarla biraraya geldi. 
Mardin esnafı Vali Tuncay Akkoyun ve içişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya sağlanan huzur ve güven ortamından dolayı teşekkür ederken Bakan Yerlikaya da bu ortamın sağlanmasında kendilerine destek veren vatandaşlara borçlu olduklarını ifade ederek onlarla bir süre sohbet etti.
Bakan Yerlikaya, yoldan geçenlerin kendisi ile fotoğraf çektirme istediğini geri çevirmezken kendisine ikam edilen Mardin'e özgü badem şekeri ve cevizli sucuğun da tadına baktı. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya esnaf ziyaretinden sonra beraberindekilerle birlikte Mardin Valiliği'ne geçti.
Bakan Yerlikaya, burada Vali Tuncay Akkoyun'dan Mardin ile ilgili brifing aldıktan sonra başarılı operasyonlara imza atan güvenlik güçleri ile birlikte yemekte bir araya gelecek. 

Yorum Yaz