matesis
dedas

Bakan Yerlikaya: Deprem sonrası ilgili kurumların ekipleri saha çalışması yapıyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova merkezli 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından yaptığı açıklamada, "AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz" dedi.
  • 18.12.2023 01:12
Bakan Yerlikaya: Deprem sonrası ilgili kurumların ekipleri saha çalışması yapıyor

Depremle ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, " Marmara Denizi Yalova #Çınarcık açıklarında 4,1 büyüklüğünde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." dedi.

Marmara Denizi #Yalova #Çınarcık açıklarında 4️⃣,1️⃣ büyüklüğünde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden…

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) December 17, 2023

İstanbul Valisi Davut Gül de, "Geçmiş olsun. İlimizde de hissedilen depremle ilgili 112’ye gelen bir ihbar mevcut değildir. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir." açıklamasını yaptı. 

Geçmiş olsun. İlimizde de hissedilen depremle ilgili 112’ye gelen bir ihbar mevcut değildir Saha tarama çalışmaları devam etmektedir.#İstanbul https://t.co/MslR0Fyel5

— Davut GÜL (@gul_davut) December 17, 2023

İLKHA

Yorum Yaz