matesis
dedas

Battalgazi'de karla mücadele çalışmaları

Malatya'da başlayan kar yağışının ardından Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarına başladı.
  • 26.01.2024 16:06
Battalgazi'de karla mücadele çalışmaları

Meteroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in talimatlarıyla hazırlıklarını tamamlayan kar ve buzla mücadele ekipleri, karla mücadele çalışmalarına sabahın erken saatlerinde başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe merkezi, mahalle, cadde, sokak ve kaldırımlarda kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarını gün boyunca sürdürüyor.

"Ekiplerimiz 24 saat esaslı çalışıyor"

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, "Kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarımızı ilçe merkezi ve mahallelerimizde titizlikle yürütüyoruz. Ana arterlerden başlayarak, acil bölgelere öncelik vererek, ardından mahalle yollarına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz 24 saat esasına dayalı olarak görev yapıyor ve olası acil durumlar için hazır bir şekilde bekliyor. Kar yere düşmeden biz hazırlıklarımıza başlamıştık. Karla mücadele ekiplerimizi hazır beklettik ve sayılarını artırdık. Halkımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Fedakarlıkla çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

İLKHA

Yorum Yaz