matesis
dedas

Çanakkale'de motosikletlerin trafiğe çıkması yasaklandı

Çanakkale'de olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet, skuter, elektrikli skuter ve motokuryelerin trafiğe çıkması yasaklandı.
  • 19.01.2024 23:46
Çanakkale'de motosikletlerin trafiğe çıkması yasaklandı

Konuya dair Valilikten yapılan açıklamada, meteorolojik değerlendirmelere göre, il genelinde kuvvetli yağış ve fırtına beklendiği, yarın 12.00 ile 23.59 saatleri arasında motosiklet, skuter, elektrikli skuter ve motokuryelerin trafiğe çıkmasının tedbiren yasaklandığı belirtildi.

Marmara Bölgesi'nde beklenen yağışların yarın öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak Çanakkale genelinde kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olacağı belirtilerek, kuvvetli yağışla birlikte kuzey yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına olmasının beklendiği, sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Basın Açıklaması "Trafik Tedbiri"https://t.co/f48aRUmr2S Çanakkale İl genelinde beklenen olumsuz hava koşullarından dolayı 20 Ocak 2024 Cumartesi günü Saat: 12.00’den başlayarak aynı gün saat: 23.59’e kadar motosiklet,+++

— Çanakkale Valiliği (@CanakkaleGovTr) January 19, 2024

İLKHA

Yorum Yaz