matesis
dedas

Halı saha işletmecisinden Gazze için örnek davranış

Mersin'de Halı Saha işleten Abdulgaffar Çiçek işyerinde işgalcilere destek veren firmaların ürünlerini satmadığını belirten afişler asarak boykot kararı aldı.
  • 22.01.2024 12:52
Halı saha işletmecisinden Gazze için örnek davranış

Siyonist işgal rejimin Gazze'de işlediği soykırım her kesimden vatandaş tarafından lanetlenirken kimi vatandaşlar da boykot mallarını satmayarak, Gazze halkının yanında olmaya devam ediyor.

Mersin merkezde Halı saha işleten Abdulgaffar Çiçek, işyerinde işgalci siyonistlere desteklerini açıklayan firmaların ürünlerini dolaplardan ve raflardan kaldırarak Gazze'nin ve direnişin yanında olduğunu söyledi.

"İşgalci olan siyonistlerin mallarını protesto ediyoruz"

Filistin'in onlarca yıldır baskı altında olduğunu belirten Abdulgaffur Çiçek, şunları kaydetti:

"Bu halkın içinden çıkan HAMAS ve direniş mücahitlerini destekliyorum, haklıdırlar. İşgalci israilin bu katliamcı, bu işgalci politikasını reddediyoruz. israil bir terör devletidir, orantısız bir güç kullanmaktadır sivillere ve çocuklara karşı. Dünyada insani değerleri olan her insan bunu görüyor ama maalesef çıkarları doğrultusunda görmek istemeyen insanlarımız da var. Onları da Allah ıslah etsin diyorum, onları kendi insaniyetleriyle baş başa bırakıyorum. HAMAS şu an izzetli bir duruş sergiliyor. HAMAS mücahitler grubudur, kendi halkının ve devletinin onuru için hatta bizim onurumuz için mücadele verenlerdir. Allah onlardan razı olsun, Allah onları daim etsin. Haklıdırlar, biz haklı davalarında onları destekliyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla maddi ve manevi olarak desteklemeye ve dua etmeye devam ediyoruz. İşgalci olan siyonistlerin mallarını protesto ediyoruz. Gönlümüz HAMAS'tan yanadır. Yaşasın direniş, direnişe selam olsun."

İLKHA

Yorum Yaz