matesis
dedas

HÜDA PAR Altındağ Belediye Başkan adayı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Harun Agah, seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret ederek desteklerini talep etti.
  • 09.03.2024 21:52
HÜDA PAR Altındağ Belediye Başkan adayı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart 2024'te yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Ankara'nın tüm ilçe belediye adayları esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerle temaslarını sürdürüyor. Yapılan ziyaretlerde HÜDA PAR'ın misyon ve vizyonlarıyla ilgili Ankaralılar bilgilendiriliyor.

HÜDA PAR Altındağ İlçe Belediye Başkan adayı Harun Agah, Belediye Meclis Üyesi Adayı Abdürrahim Kaya, Altındağ ilçe teşkilatı ve beraberlerindeki partililer, Altındağ ilçesinde bulunan Karapürçek Mahallesinde esnafı ziyaret etti.

Ziyarette esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Agah, HÜDA PAR'ın 'Yönetimde Adil Belediyecilik' anlayışını anlattı.

Adil belediye anlayışıyla ilgili vatandaşa Agah, şunları söyledi: "Adalet, emanet, hakkaniyet, ehliyet ve liyakat yönetim anlayışımızın temel ilkeleridir. Bütün muamelelerimizde bu ilkelere göre hareket edeceğiz. Belediyelerin kaynakları ve imkanları tüm halkımızındır. Hiçbir ayrım olmaksızın bütün vatandaşlarımız belediyelerimizdeki bütün hizmetlerden yararlanacak. Hiç kimse kendisini öteki olarak görmeyecektir."

Vatandaş ve esnafla görüşen Agah, seçimlerde 'Bu Sefer HÜDA PAR' demelerini talep etti.  

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını dile getiren esnaf, HÜDA PAR'ı siyasi anlayışını takdir ettiklerini belirttiler.

İLKHA

Yorum Yaz