matesis
dedas

HÜDA PAR'dan sandığı gidilmesi çağrısı

HÜDA PAR Seçim İşleri Başkanı Mahmut Şahin, "Bütün vatandaşlarımıza sandığa gidip oy verme ve şehirlerini yönetecek idarecileri seçme iradesini gösterme çağrısında bulunuyoruz." dedi.
  • 31.03.2024 16:16
HÜDA PAR'dan sandığı gidilmesi çağrısı

HÜDA PAR Seçim İşleri Başkanı Şahin, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli vatandaşlarımız, oy kullanma saatlerinin sonuna doğru geliyoruz. Doğu ve Güneydoğu illerimiz için saat 16.00’ya kadar oy kullanılabilecek. Batı illerimizde ise saat 17.00’ye kadar oylar kullanabilecek.

Başta HÜDA PAR gönüllüleri olmak üzere, bütün vatandaşlarımıza sandığa gidip oy verme ve şehirlerini yönetecek idarecileri seçme iradesini gösterme çağrısında bulunuyoruz.

Ayrıca tercihini HÜDA PAR’dan yana yapmış olan vatandaşlarımıza çağrımızdır: Oyunuzu kullandıktan sonra sandıkları terk etmeyin, iradenize sahip çıkın. Sandıktan çıkan sonuçların, birleştirme tutanaklarına hatasız yazıldığından emin olana kadar oyunuzun takipçisi olun.

Seçimlerin suhulet içerisinde geçmesi dileklerimizi yineler, memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz."

Seçim İşleri Başkanımız Sayın Mahmut Şahin: “Kıymetli vatandaşlarımız, Oy kullanma saatlerinin sonuna doğru geliyoruz. Doğu ve Güneydoğu illerimiz için saat 16.00’ya kadar oy kullanılabilecek. Batı illerimizde ise saat 17.00’ye kadar oylar kullanabilecek. Başta HÜDA PAR… pic.twitter.com/h394zDQt10

— HÜDA PAR (@HurDavaPartisi) March 31, 2024

İLKHA

Yorum Yaz