matesis
dedas

HÜDA PAR Maltepe Belediye Başkan adayı Aydın, esnafı ziyaret etti

HÜDA PAR Maltepe Belediye Başkan adayı Kasım Aydın; seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunarak, yerel seçimler için destek ve dua talebinde bulundu.
  • 12.03.2024 00:12
HÜDA PAR Maltepe Belediye Başkan adayı Aydın, esnafı ziyaret etti

HÜDA PAR Maltepe Belediye Başkan Adayı Kasım Aydın, "Güvenli ve Huzurlu Şehirler Bizimle Olur" sloganıyla çıktığı belediye başkan adaylığı kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Aydın, Fındıklı Mahallesi esnafını ziyaret ederek, HÜDA PAR'ın vizyon ve misyonunu anlattı ve mübarek Ramazan aylarını tebrik etti.

İlçe esnafına hayırlı işler temennisinde bulunan Aydın; HÜDA PAR'ın "Belediyecilik ve hizmet" anlayışının yönetime geçmesinin gerektiğini belirterek, vatandaştan "Bu Sefer HÜDA PAR" demelerini istedi.

Aydın; ziyaret ettiği esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, notlarını aldı.

Aydın'a, ziyaretinde belediye meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

"Sorumluluğumuzun de ne kadar ağır olduğunun bilincindeyiz"

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Aydın, "Elimizden geldiği kadar ilçemizde bulunan tek tek ziyaret ederek yolsuzluk, rüşvet, adam kayırma olmadan insan merkezli hakkaniyetli ve adil bir yönetimin HÜDA PAR'ın liyakat ehli hür adayları ile olacağını anlatmaya devam ediyoruz. Komşularımıza partimiz HÜDA PAR'ın misyonu ve belediyecilik anlayışımızı anlatıyoruz. Ziyatlerimiz esnasında vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı memnun olmakla birlikte yükümüzün de ne kadar ağır olduğunun bilincindeyiz. Son ana kadar daha fazla çalışarak daha çok kişiye ulaşmaya ve davamızı anlatmaya devam edeceğiz." dedi.

İLKHA

Yorum Yaz