matesis
dedas

HÜDA PAR Osmangazi Belediye Başkan adayı Tan, esnafı ziyaret ederek destek istedi

Bursa'da kendi seçim bölgesinde seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Osmangazi Belediye Başkan adayı Ferhat Tan, esnaf ziyareti gerçekleştirerek yerel seçimler için destek istedi.
  • 16.03.2024 15:42
HÜDA PAR Osmangazi Belediye Başkan adayı Tan, esnafı ziyaret ederek destek istedi

Seçim çalışmalarını ara vermeksizin sürdüren HÜDA PAR'ın Bursa'nın ilçe belediye başkan adayları, esnaf ve halkla bir araya gelerek HÜDA PAR için oy talebinde bulunuyor.

HÜDA PAR Osmangazi Belediye Başkan adayı Ferhat Tan, Emek Turgut Özal Cadde esnafını ziyaret ederek esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. Tan, halkın oylarına talip olduğunu belirterek esnaftan destek talep etti.

İlçe esnafından "Bu Sefer HÜDA PAR" diyerek destek vermelerini, HÜDA PAR'ın "Dürüst Belediyecilik ve Gerçek hizmet" anlayışının yönetime geçmesinin vaktinin geldiğini ifade eden Tan, HÜDA PAR'ın misyon ve vizyonlarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Esnaftan yoğun teveccüh gören Tan, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için esnaftan dua ve destek istedi.

HÜDA PAR Osmangazi Belediye Başkan adayı Ferhat Tan'a İlçe Başkanı Yakup İşeri, meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

İLKHA

Yorum Yaz