matesis
dedas

Bilge köyü katliamında hayatını kaybeden İmam İçin mevlit okundu

Mardin'in Mazıdağı ilçesine bağlı Bilge köyünde 15 yıl önce meydana gelen katliamda hayatını kaybeden imam Hacı Kazım Ozan için Beypazarı ilçesinde mevlit okundu. Şehit Hacı Kazım Ozan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen mevlit programına ailesi, yerel yöneticiler ve vatandaşlar katıldı. Baba İzzet Ozan, oğlunun isminin yaşatıldığı okulda okuyan öğrencilerin kendilerini ziyaret ettiğini belirtti.
  • 04.05.2024 13:15
Bilge köyü katliamında hayatını kaybeden İmam İçin mevlit okundu

Mardin'in Mazıdağı ilçesine bağlı Bilge köyünde 15 yıl önce meydana gelen, 7'si çocuk 44 kişinin ölümüne neden olan katliamda hayatını kaybeden imam Hacı Kazım Ozan için Beypazarı ilçesinde mevlit okundu.

İmam Ozan için ilçede adının yaşatıldığı Şehit Hacı Kazım Ozan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünce okulun yanındaki camide cuma namazı sonrası düzenlenen mevlit programına, ailesinin yanı sıra Kaymakam Vedat Yılmaz, Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, Milli Eğitim Şube müdürleri, okul müdürü Ali Değirmencioğlu ve vatandaşlar katıldı.

Cami çıkışında mevlit programına katılanlara lokma tatlısı ikram edildi.

Baba İzzet Ozan mevlit programının düzenlenmesinden dolayı okul müdürü Değirmencioğlu'n teşekkür etti.

"Evde de şehit oğlum için Kur'an-ı Kerim okuduk." diyen Ozan, oğlunun isminin yaşatıldığı okulda okuyan öğrencilerin de zaman zaman kendilerini ziyaret ettiklerini dile getirdi.

Editör: Beşir Şavur

Yorum Yaz