tatlidede

Mardin Süper Lige Devam Dedi!

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 25-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen Kulüplerarası Büyük Erkekler Atletizm SÜPER Lig Final yarışmalarında Mardin'i ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizin SÜPER ligdeki tek temsilcimiz Mardin Atletizm Spor Kulübü 2. kademe Final yarışmaları sonunda 85 puan toplayarak Mardin Atletizm Spor Kulübü Süper Ligi 6.cı olarak 'lige devam' dedi.
  • 05.09.2022 18:11
Mardin Süper Lige Devam Dedi!

Kulüp Başkanı Mehmet Münir Cura yaptığı açıklamada SÜPER ligde 8 takımdan oluştuğunu puanlama sonucunda 7-8.’ci sırada tamamlayan son iki takımın 1.lige küme düştüğü bir ligde tüm takımların kıyasıya bir mücadele sonunda SÜPER Lig tamamlandığını ifade etti.

Cura, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"2022 sezonunda SÜPER Ligde Fenerbahçe Spor Kulübü, Enka Spor Kulübü, Galatasaray Spor Kulübü gibi Ülkemize Avrupa’da Şampiyonluklar kazandıran köklü kulüpler ile birlikte aynı ligde olmanın Mardin için önemli bir Marka değeri katmıştır. Kulübümüz 2022 sezonu 1. kademe sonunda 43 puan, 2. kademe Finalinde 42 puan toplamda 85 puana ulaşan Kulübümüz SÜPER ligi 6.’cı sırada tamamlayarak SÜPER ligde kalarak önemli bir başarıya daha sporcularımız imza attı. Atletizm Federasyonu tarafından Bursa ilinde yapılan Final yarışmalarında SÜPER ligde kalmanın başarısını bizlere yaşatan sporcularımı kutluyorum. Mardin Atletizm Spor Kulübü bu alanda kendi rekorunu kırarak 3 sezon Aralıksız SÜPER ligde devam etmenin kulübümüzün yönetimi spor camiası ve teknik ekibimizi sevindirdi ve bu başarımız takdir karşılandı. Kulüp Başkanı Mehmet Münir Cura bu önemli başarımıza rağmen yerelde kayıtsız kalınması SPONSOR desteği eksikliği nedeniyle zor şartlarda SÜPER lige devam etmenin gururunu Mardin ilimize yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

2022 SÜPER LİG PUAN DURUMU FİNAL
1-ENKA SPOR KULÜBÜ 252
2-FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ 243
3-GALATASARAY SPOR KULÜBÜ 193
4-İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR SPOR KULÜBÜ 149
5-ANKARA TSK SPOR GÜCÜ 114
6-MARDİN ATLETİZM SPOR KULÜBÜ 85
7-İSTANBUL BOĞAZİÇİ ÜNİ.SPOR KULÜBÜ 78
8-ANKARA BÜYÜKŞEHİR EGO SPOR KULÜBÜ DNS

Editör: Aydın

Yorum Yaz