matesis
dedas

Siirt Üniversitesi'nden büyük başarı: Prof. Dr. Ali Akgül, Türkiye'nin en iyi matematik bilim insanları listesinde!

Siirt Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Ali Akgül, Türkiye'nin en iyi matematik bilim insanları listesinde yer aldı
  • 03.05.2024 20:02
Siirt Üniversitesi'nden büyük başarı: Prof. Dr. Ali Akgül, Türkiye'nin en iyi matematik bilim insanları listesinde!

Siirt Üniversitesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Akgül, Türkiye'deki en başarılı matematik akademisyenlerinden biri olarak kabul edilen "Türkiye'nin En İyi Matematik Bilim İnsanları Listesi"nde yer aldı.

Türkiye'nin En İyi Matematik Bilim İnsanları Listesi, matematik alanındaki en önde gelen akademisyenleri sıralayan research.com platformunda yayımlandı.

Sıralama, çeşitli veri kaynaklarından elde edilen bilgiler kullanılarak oluşturuldu ve bibliyometrik veriler 21.11.2023 tarihinde toplandı. Sıralama, araştırmacının D-indeksine (Disiplin H-indeksi) dayanarak yapıldı.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Prof. Dr. Ali Akgül'ü makamında ağırlayarak, "Üniversitemizin akademik başarılarına bir yenisinin eklenmiş olmasının sevincini yaşıyoruz. Meslektaşımız Prof. Dr. Ali Akgül, üniversitemizi matematik alanında başarıyla temsil eden akademisyenlerimizdendir. Almış olduğu bu derece ile bizleri gururlandırmıştır. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." dedi.

Prof. Dr. Ali Akgül ise teşekkürlerini sunarak, "Huzurlu bir ortamda çalışmanın üretkenliği artırdığını görüyoruz. Bu huzurlu ortamı sağlayan ve üretkenliğimize katkıda bulunan başta Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak olmak üzere üst yönetimimize teşekkür ediyorum." açıklamasını yaptı.

İLKHA

Yorum Yaz