matesis
dedas

Siyer yarışmasının en büyük ödülü Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek oldu

Peygamber Sevdalıları tarafından  "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla düzenlenen Siyer Yarışması'na katılan Cizreli çocuklar, siyer yarışmasının en büyük ödülünün, Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek olduğunu belirttiler.
  • 11.02.2024 20:32
Siyer yarışmasının en büyük ödülü Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek oldu

Şırnak geneli 75 okulda yapılan siyer yarışmasına, her yaştan 6 bin 500 kişi katıldı.

Yarışma sonrasında sınav ile ilgili duygu ve düşüncelerini muhabiri ile paylaşan çocuklar, Peygamber Efendimizin hayatını öğrendikleri için çok mutlu olduklarını belirttiler.

Ubeydullah Durgun. "Sınava 3 aydır hazırlanıyorum. Çok güzel bir sınavdı. Peygamber Efendimizin hayatını öğrendim. Sınav iyi geçti, güzeldi.

Mekke Başar: " Sınava girmek çok  güzel bir duyguydu. Hiç stres yapmadım, kendime çok güvendim. Güzel bir sınavdı. Ödül için sınava girmedim. Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek için sınava katıldım."

Adle Reyyan Şık: "Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek bize katkı ve ödüldü. Bu sınava herkes katılabilir. Sınavda sadece ödül kazanmak değil, Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek önemlidir. Bunun için sınava girdim.

Meryem Durgun: "3 aydır kitap okuyorum. Peygamber Efendimizin hayatını öğrendim, bu benim için en büyük odül. Siyer sınavım başarılı geçti. Güzel sonuç alırım inşallah."

Muhammed Fatih Özdemir:  "Sınav çok güzeldi. Peygamber Efendimizin hayatını okumaktan çok onur duydum. Keşke ben de Peygamber Efendimizin yanında olsaydım, onunla yaşasaydım. Çok güzel bir hayatı varmış. İnşallah sınavda başarılı olurum.

Abdurrahman Tanrıverdi: "Sınava girdim, inşallah kazanırım. Peygamber Efendimizin hayatını öğrendim, hayatından örnekler alıyorum.

Muhammed Nurullah Elçi: "3 aydır bu sınava çalışıyorum. Kazanmayı çok istiyordum. Sınav çok iyiydi, sorularda biraz zorluk vardı. Peygamber Efendimizin hayatını okurken çok güzel örnekler aldım, onun hayatını öğrendim." dedi.

İLKHA

Yorum Yaz