matesis
dedas

Yenikapı peygamber sevdasını haykırmaya hazır

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan "Cihad Önderi" Hazreti Muhammed" temalı Mevlid-i Nebi etkinliği için yapılan hazırlıklar tamamlandı.
  • 04.05.2024 23:46
Yenikapı peygamber sevdasını haykırmaya hazır

Yenikapı Miting Alanı'nda sabahın ilk ışıklarıyla başlayan platform kurma çalışmaları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince İstanbul Valiliği'nden izin alınmasına rağmen "İBB'den izin alınmadı" gerekçesiyle ikindi vaktinde yaklaşık 4 saat boyunca durdurulmuş, ardından yapılan girişimlerle söz konusu sorun giderilmiş ve çalışmalar kaldığı yerden devam etmişti.

Yaklaşık 20 kişilik bir ekibin hummalı çalışmasıyla kurulan platforma asılmak üzere "Cihad Önderi" ve "Mevlid-i Nebi Hazreti Muhammed" yazılı dev brandalar önce profil demirlere ardından da platforma monte edildi.

Alanın farklı noktalarına ve platforma asılmak için ayrıca Salih Aruri, Yasin Börü ve Hasan Saklanan gibi şehitlerin fotoğraflarının bulunduğu brandalar profillere monte edildi.

Geliri hayır çalışmaları için kullanılmak üzere Umut Kervanı Vakfı tarafından da açılacak olan kermesin hazırlıkları da tamamlanırken, alanda güvenliği sağlamak, olası bir olumsuzluğa karşı müdahalede bulunmak amacıyla çok sayıda Peygamber Sevdalıları Vakfı gönüllüsü de sabaha kadar nöbet tutmak için meydanda hazır bulunuyor.

İLKHA

Yorum Yaz