matesis
dedas

Yeşilli’de Görkemli SKM açılışı

AK Parti Yeşilli Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı görkemli bir törenle yapıldı.
  • 11.03.2024 13:09
Yeşilli’de Görkemli SKM açılışı

Açılış, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, AK Parti Mardin Milletvekilleri Muhammed Adak, Faruk Kılıç 22.ci Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez,Yeşilli Belediye Başkan Adayı Hayrettin Demir ve vatandaşların yoğun katılımı ile yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yeşilli Belediye Başkan Adayı Hayrettin Demir, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Yeşilli ilçesinde daha önce görev yapan eski başkanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Hayrettin Demir, ”Bu seçimi şölen gibi geçireceğiz. Yeşilli birliğin beraberliği ve kardeşliği ve Ak partiye olan desteğini farklı oyla kazanacaktır. Bütün meclisi alacak şekilde hazırlığımız devam ediyor. Bu seçim Yeşilli için değişim ve dönüşüm adresi olacaktır. Bu seçim geçmişte yaptıklarımızın ve hizmetlerin devamı olacaktır. Yeni projelerin hedefi olacaktır. Kentsel dönüşümde Türkiye birinciliğini elde ettik. Bunun devamını devam ettireceğiz. Siyasette de Ak Parti de ki birinciliği Mardin kalesine dikecektir. Bu seçimde hiçbir aileye hiçbir partiye hiçbir şahsa ve hiçbir kişiye karşı ne kinimiz var ne nefretimiz var nede intikam derdimiz var. Bizim bir hedefimiz var. Bu ilçeyi yeniden imar ve inşaat etmek vardır” dedi.

Yeşilli İlçesini Merkez ilçe yapacağız

Konuşmasında Yeşilliyi merkez ilçe yapmak için çalışacaklarını vurgu yapan Demir,” Yeşilliyi Merkez ilçe yapmaya kararlıyız. Çıktığımız bu yoldan sizlerin desteği dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Abdullah Erinin desteği ile bu merkez ilçeyi alacağız. Gazze canımızı yakıyor. Mazlumların ahı bu canilere kalmayacak. Müminlerin duası inşallah bu Ramazan ayında kabul olacaktır ”ifadelerini kullandı.

14 Mahallede Kentsel Dönüşüm projesini uygulayacağız.

14 Mahallede Kentsel Dönüşüm projesini uygulayacaklarını kaydeden Demir,” Yolumuz uzun hedefimiz büyük Kentsel dönüşümde geçen seçimde risk aldık. Âmâ o risk Yüce Rabbimin halis niyetimizle bizi başarıya götürdü. Bugün karşımızda gördüğünüz inşaat ve şantiyeler Allah izni ile 14 mahalleye yayılacak.14 mahallede isteğe bağlı kentsel dönüşüm başlatacağız. Ayrıca yaptıklarımız ve yapacaklarımız kırsalda ve köylerde köy ahırları ve köy evleri yapacağız. Birçok köye gittim oradaki yaşam bize yakışmıyor. 6 aydır hazırlık yaptık. Bakanlıkta projemiz duruyor hayvanlarla iç içe yaşamak bizim kaderimiz değil. İnşallah onu değiştireceğiz. 14 mahallede kentsel dönüşümü başlatacağız. Yaptıklarımız size verdiğimiz sözlerin teminattır. Millet bahçesi projemiz var. Festivallerimiz dillere destandır. Makine park aracımız yenilendi. Belediye borçlarımızı sıfıra indireceğiz. 20 yıl önce ne söyledikse yaptık. 20 ay öncede ne söyledikse yaptık. Kesilen dağlar yolları açtık asfalt yaptık. Ama bunlar yetmiyor. Durmak yok yola devam edeceğiz. Bütün yollarımızı yapacağız. Yaparsa biz yaparız. Yaparsa Ak parti yapar Yaparsa Recep Tayyip Erdoğan Yapar. Doğal gaz konusunda son noktaya geldik. En geç Haziran ayına kadar doğal gaz gitmeye ev kalmayacak. Yeni belediye sarayı kazandıracağız. Yeşil vadiyi ihya etmek için DSİ ile anlaşma yaparak buralara suyu getireceğiz. Tekstil fabrikası kuruluyor. Kayıtlar başladı. 100 bayan 100 erkek alımı olacak. Kimlik mağazaları sahibi 2. OSB’de inşallah 500 kişilik istihdam için protokol imzalayacağız. Hastane projesi var. Kendiniz için çocuklarınız için kapı kapı dolaşın ve Ak partiye oy isteyin. Biz ele ele kol kola vereceğiz yüksek oy katılımıyla çalışacağız.” şeklinde konuştu

Yeşilliye 47 proje yapacağız

Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, ‘Her İlçeye 47 Proje ’kapsamında Yeşilli ilçemizde de 47 proje kazandıracaklarını söyledi.

İlçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle, mezra mezra dolaşarak 900 bin Mardinli ile kucaklaşacaklarını kaydeden Erin, her vatandaşa Mardin ile ilgili hayallerini ve gerçekleştirmek istedikleri projeleri tek tek anlatıyoruz. Kentsel dokuyla uyumlu yeni ve modernler uydu kentler kuracak. Altyapıyı yenileyerek güçlendirecek. Şehrin ulaşım ağını yeniden planlayarak kenti daha ulaşılabilir kılacağız. Mardin’i lojistik merkezi yapacağız. Taihi kenti tekstilde marka şehir yapacağız.. İlçelerde yeni küçük sanayi siteleri kuracağız. Çiftçilerimin enerji maliyetlerini azaltacağız. Öğrencilerimize burslarla destek vereceğiz. Kadın ve ailelerimizi destekleyeceğiz. Kültürel mirasımızı dünyaya tanıtacağız. Mardin Kalesini turizme kazandıracağız.” Diye konuştu.

Daha sonra Milletvekilleri Muhammed Adak, Faruk Kılıç ve Süleyman Bölünmez birer konuşma yaparak vatandaşlardan AK Partiye oy istediler.

Editör: Beşir Şavur

Yorum Yaz