matesis
dedas

Yetimler Vakfı Gazze'de binlerce kişiye sıcak yemek dağıtıyor

Siyonist işgal rejimi, 7 Ekim'den bu yana abluka altındaki Gazze'de gerçekleştirdiği soykırım ile birlikte temel insani ihtiyaçların girişine engel oluyor.
  • 02.01.2024 15:28
Yetimler Vakfı Gazze'de binlerce kişiye sıcak yemek dağıtıyor

İnsani yardımların geçişinin engellendiği Gazze'de, Yetimler Vakfı, hayırseverlerin destekleriyle ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırıyor.

Gazze'de devam eden ağır bombardıman, sivil yerleşim alanlarına yapılan saldırılar sonucunda mağdur olanlara yardım eli uzatmaya çalışan Yetimler Vakfı, hayırseverlerin katkılarıyla Gazze halkına sıcak yemek dağıtıyor.

siyonist işgalcilerin hava, kara ve denizden 88 gündür devam eden saldırılarında çocuk, yaşlı, kadın ayrımı gözetmeksizin savunmasız halkı katlediyor. Sivil yerleşim alanları, hastaneler ve okullar hedef alınırken, kente gıda, ilaç ve temel ihtiyaçların girişi de engelleniyor.

Yetimler Vakfı, bu zorlu şartlarda sağ kurtulanlara destek olmak amacıyla sıcak yemek dağıtımına devam ediyor. Vakfın bu çabaları, Gazze'deki soykırım koşullarında hayatta kalmaya çalışan insanlara umut oluyor.

Tüm olumsuzluk ve zor şartlarda Gazze'deki yardımlarını sürdüren Yetimler Vakfı, bölgedeki zorlu şartlara rağmen insanlara umut olmayı sürdürüyor. Vakıf yetkilileri, Gazze'de ciddi anlamda gıda sıkıntısının yaşandığını belirterek, hayırseverlere yardım çağrısında bulundular.

İLKHA

Yorum Yaz