tatlidede

Adana Umut Kervanından ihtiyaç sahibi ailenin evini onarmak için yardım çağrısı

​Adana'da ikamet eden Polat ailesinin evini onarmak için harekete geçen Umut Kervanı Adana adına Dernek Başkan yardımcısı Cevdet Dizlek, hayırseverlere destek çağrısında bulundu.
  • 08.04.2024 18:12
Adana Umut Kervanından ihtiyaç sahibi ailenin evini onarmak için yardım çağrısı

Adana Umut Kervanı muhtaçların umudu olmaya devam ediyor.

Adana Umut Kervanı yetkilisi Cevdet Dizlek, Merkez Yüreğir İlçesi Yakapınar Beldesi'nde yıkık dökük bir evde ve zor şartlar yaşam mücadelesi veren Polat ailesini ziyaret etti.

Kocası cezaevinde olan Sakine Polat 6 çoğuyla harabe bir evde yaşam mücadelesi veriyor.

Evin tavanının çinko olması sebebiyle aktığını belirten Polat, hayırseverlerin evin tadilatı için yardım eli uzatmasını istedi.

Ailenin kendilerinden yardım talebinde bulunduğunu belirten Umut Kervanı Adana Dernek Başkan yardımcısı Cevdet Dizlek, aile babasının ceza evinde olmasından dolayı ailenin maddi imkânsızlık yaşadığını vurgulayarak, evin onarımını tamamlamak için hayırseverlere çağrıda bulundu.

Dizlek, "Evin halini görüyorsunuz. Kendisi mağdur, kocası da cezaevindedir. Evin her tarafı dökülüyor, çatı çinko olduğu için yazın da çok sıcak olur. Çatının altına bir izalasyon yapılması veya duvarların mutlaka yenilenmesi lazım. Ramazan ayının son günüdür. Hayırseverlere sesleniyoruz, inşallah bu ablamıza ve çocuklarına yardımcı olun ki Rabbim size de yardımcı olsun, sizleri dertlerden, kederlerden ve sıkıntılardan korusun. Çoluk çocuğunuza inşallah cennet azığı olsun." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Yorum Yaz