tatlidede

Ahmet Türk’ten Necara Derneğine ziyaret

DEM Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Türk, 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına devam ediyor.
  • 27.03.2024 22:41
Ahmet Türk’ten Necara Derneğine ziyaret

DEM Parti Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Ahmet Türk, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Mardin’in Kızıltepe ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Necara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek yönetici ve üyeleri, Eş Başkan Adayı Ahmet Türk’ü dernek binası önünde karşılayarak, dernek binasında ağırladı.

Burada dernek yöneticileri ve üyeleriyle sohbet eden Eş Başkan Adayı Ahmet Türk, Kürt halkının iradesine, diline, kimliğine sahip çıkmak için bu yola çıktıklarını ve bu mücadelenin sadece siyasetçilerin işi olmadığını belirterek, şöyle devam etti:

“Kürt halkı olmadan hiç kimse farklı arayışlara giremez. Kürt halkı iradesini güçlü bir şekilde desteklerse hiç kimse bizleri görmezden gelemeyecektir. Tabi bu mücadele sadece seçimle de sınırlı değil. Bir gün, iki gün değil bu mücadele. Uzun soluklu bir yoldur. Bizim derdimiz bu topraklara onurlu bir barışın gelmesidir. Bu topraklarda yaşayan Arap, Kürt, Türk ve Süryani halklarının bir arada eşit olarak yaşamasını istiyoruz. Herkes birbirinin haklarına saygı göstermesini istiyoruz. Tabi belediyeler de biziler için önemlidir. Halkımızın iradesine iki dönemdir el koyuyorlar. Halkın iradesine ipotek koyuyorlar. Halkımız da bir kez daha iradesine sahip çıkarak kayyımlara cevap verecektir. Sizler kayyım atadınız ama halk sizlerden razı değil. Halkımızın iradesi bir kez daha tecelli edecektir. Halkımıza hizmet ekmek için geliyoruz. Her türlü imkanımızı halkımıza sunacağız.”

Yönetim Kurulu adına konuşan Dernek Başkan Yardımcısı Halim Karaalp ise, Türk’ün kendilerine yaptığı ziyaret için teşekkür ederek, dernek olarak tek taleplerinin belediyelerin halkın hizmetinde olmasını gerektiğini belirtti. Karşılıklı yapılan sohbetin ardından dernek binası önünde toplu fotoğraf çekildi.

Image description

Image description

Image description

Editör: Beşir Şavur

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
28.03.2024 / 23:59

İnşaAllah Abdullah ERİN bey Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanır.Çünkü Devletin ve Kurumların işleyişini iyi bilen deneyimli ve Mardin’e yakışacak Hizmet anlayışını koltuk ve makam hevesi ile değil, halka olan sevgisi ve saygısı ile gönülden yapacaktır.

Yorum Yaz