tatlidede

Bakan Soylu'dan Çevreyolu Müjdesi!

Mardin'in Derik İlçesinde meydana gelen kazada 20 kişi hayatını kaybetmiş, 26 kişi de yaralanmıştı. Bunun üzerine Bölgeye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilçeye il olarak çevreyolu yapılması için çalışmalara hızlı bir şekilde başlandığını duyurdu. Bakan soylu Derik-Mazıdağı karayolunda da incelemelerde bulundu.
  • 22.08.2022 10:43
Bakan Soylu'dan Çevreyolu Müjdesi!

Mardin'in Derik ilçesinde meyedana üzücü olaydan sonra bölgeye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tek tek taziyelere katılarak vatandaşlara başsağlığı diledi.

Taziye ziyaretleri sırasında vatandaşlar tarafından Bakan Soylu'ya ilçeye çevreyolu yapılması talep edildi.
Bakan Soylu bunun üzerine harekete geçildiğini ve Ulaştırma Bakanıyla da bu konuyu görüştüklerini ifade etti.

Bu konuda açıklama yapan Bakan Soylu, şunları söyle:

"Taziyeler sırasında bir çevreyolu talebi olduğunu bize ilettiler. Vatandaşlarımızın bu talebinin de esas itibarıyla ağır vasıtalar olsun trafik olsun Derik'in içinden geçmemesi için projelerin hazırlanması ile yakın bir zamanda inşallah adım atacak ve hayata geçirmeye çalışacağız. Kaçış rampaları gibi çalışmalar da bu noktada yapılacak. Bu vesileyle tekraren kayıplarımız için başsağlığı diliyorum. Allah inşaAllah bizi bir daha böyle bir imtihanla sınamasın. 7-8 evladı olan babalar, 3 çocuğu olan anneler var. Allah kimseyi evlat, anne-baba acısı ile karşı karşıya bırakmasın. Milletimizin başı sağ olsun."

Bakan Soylu daha sonra Derik-Mazıdağı karayolunda incelemelerde bulundu.

Editör: Aydın

Yorum Yaz