tatlidede

Cansuyu Derneği Mardin’de ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Cansuyu Derneği, Ramazan aylarında Türkiye’de ve dünyanın dört bir tarafında olduğu gibi Mardin'de de Ramazan’ın bereketini paylaşıyor.
  • 26.04.2020 14:52
Cansuyu Derneği Mardin’de ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Cansuyu, dünyanın çeşitli bölgelerindeki mülteci kamplarında yardımlarını yoğunlaştırırken, ülkemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimizi ve yetimleri de unutmuyor. Türkiye genelinde de gıda dağıtımı ve iftar organizasyonlarıyla Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine ulaşan Cansuyu, Ramazan’ın bolluk ve bereketini ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyor.

Yetimler Unutulmuyor…

Kurulduğu günden beri yetimlere kol kanat geren Cansuyu, Ramazan’da da onları sahipsiz bırakmıyor. Yurt içinde ve yurt dışında Cansuyu’nun sahip çıktığı yetimlere sağlanan ayni ve nakdi destekle onlara yalnız olmadıkları hissettiriliyor.

Mardin’de Cansuyu

Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında aynî ve nakdî yardımlarına devam eden Cansuyu derneği, Mardin’deki çalışmalarına da devam ediyor. Dünya genelinde yaygınlaşan ve topyekün mücadele edilen Corona Virüs salgını dolayısıyla işsiz kalmış ailelerimize, yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelerimize,uzaktan eğitime devam eden ve Mardin’de kalarak evlerine gidemeyen öğrencilerimize, uluslararası öğrencilere ve yetim ailelerimize gıda kolilerimizi Mardin il ve ilçelerinde ulaştırmaya devam ediyor.

Yetimlere ve ihtiyaç sahibi ailelere hayırseverlerin yardımlarını ulaştırmayı hedefleyen Cansuyu, Mardinli hayırseverleri bu zor günlerde yardım yapmaya davet ediyor…

Cansuyu Mardin Temsilciliği

İrtibat: 0543 429 5306

www.cansuyu.org.tr

Yorum Yaz