matesis
dedas

Demir: İdeolojik değil, vicdani hareket edeceğiz

Yeşilli Belediyesi Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin ardından ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.
  • 15.04.2024 13:32
Demir: İdeolojik değil, vicdani hareket edeceğiz

Meclis Toplantısı, Yeşilli Belediye başkanı Hayrettin Demir’in başkanlığında yapıldı.

Başkan Hayrettin Demir ve seçilen Meclis Üyelerinin katılımlarıyla yapılan Meclis Toplantısında, gündem maddeleri görüşüldü.

Mecliste, Başkanlık Divanı ve İhtisas Komisyonları seçimleri yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ardından açıklama yapan Başkan Hayrettin Demir,
31 Mart Mahalli 31 Mart İdareler Seçimlerinde vatandaşlarımızın iradesi ve teveccühüyle seçilen tüm Meclis Üyelerimize hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Bu meclis çatısı altında, kime oy verdiğine bakmaksızın tüm halkımıza eşit mesafede olacaklarını belirten DemirYeşilli belediyesi olarak 14 mahallemize eşit şekilde hizmette edeceklerini söyledi.

Demir, şu ifadelere yer verdi:

"Milletin idaresine saygı duyacağız. 5 yıl boyunca birlikte çalışacağız. İlçemiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Önceliğimiz ilçemizi merkez ilçe yapmaktır. Kentsel dönüşüm projesini 14 mahalleye yaymaktır. Yeşil enerjiyi ilçemize kazandırmaktır. Köy evleri ve köy ahırları projelerimize ağırlık vereceğiz. Şahsi işlerin yerine vatandaşa hizmeti götüreceğiz.11 kardeşimizle birlikte çalışacağız. Asla ideolojik davranmayacağız. Vicdani davranacağız. Ufak tefek şeylerle uğraşmayacağız. İlçemize büyük projeler getirmek için çalışacağız."

Editör: Beşir Şavur

Yorum Yaz