tatlidede

HÜDA PAR Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat'tan esnafa ziyaret

HÜDA PAR Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Zülfikar Fırat, seçim çalışmaları kapsamında merkez Tepebaşı ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu.
  • 27.02.2024 15:56
HÜDA PAR Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat'tan esnafa ziyaret

Kendi adayları ve logosuyla 31 Mart yerel seçimlerine girme kararı alan HÜDA PAR, tüm Türkiye'de seçim çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkan adayının yanı sıra 14 ilçe belediye başkan adayı ile Eskişehir'de yerel seçimlere giren HÜDA PAR, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştiriyor, 'Bu Sefer HÜDA PAR' diyerek halktan destek istiyor.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri, halk buluşmaları gerçekleştiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Dr. Zülfikar Fırat gerek esnafın gerekse halkın dile getirdiği sıkıntıları not aldırdı.

Halkın teveccüh göstermesi halinde halkın sorunlarını çözecekleri sözünü veren Fırat, Eskişehir için artık değişim zamanı olduğuna vurgu yaptı.

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Fırat, şöyle konuştu:

"HÜDA PAR olarak seçimlere kendi başımıza katılma kararı aldığımız günden bu yana çalışıyoruz. Yıllardır Eskişehir teşkilatımız zaten seçimleri beklemeden sürekli halkla iç içe. Bu minvalde bizler de adaylığımız açıklandıktan sonra hem projelerimiz için hem de halkla buluşma programlarımız için hummalı bir çalışmaya başladık. Bu münasebetle Tepebaşı ilçemizde esnafımızı ziyaret ettik, taleplerini dinledik. Esnafımızın sorunlarını not ettik, inşallah halkımız bize yetkiyi verdiğinde çözeceğiz. Eskişehir'de değişim artık zorunluluktur, şehrimizin sırtındaki kamburlardan kurtulma zamanı gelmiştir." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Yorum Yaz