tatlidede

HÜDA PAR Konya Büyükşehir adayı Acu, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

HÜDA PAR Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çetin Acu, HÜDA PAR Selçuklu Belediye Başkan adayı Hasan YILMAZ ile birlikte esnafı ziyaret ederek destek talebinde bulundu.
  • 22.03.2024 17:32
HÜDA PAR Konya Büyükşehir adayı Acu, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde artık son viraja girilirken HÜDA PAR seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

HÜDA PAR Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çetin Acu, ilçe, merkez ve kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Karatay Pirçek Kırsal Mahallesini ziyaret eden Acu, mahallelerin HÜDA PAR ile daha fazla hizmete kavuşacağını belirterek, mahalle sakinlerinden destek talebinde bulundu.

HÜDA PAR Karatay Belediye Başkan adayı ile Yeraltı Sarraflar Çarşısı'nda esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek talebinde bulunan Acu, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek yaşanan ekonomik krizi değerlendirdi.

Ziyaretlerinde, esnafın ve vatandaşları dinleyen Acu ve Dal, esnafa; "Size yalan söylemeyeceğiz, sizin malınızı yemeyeceğiz, size ihanet etmeyeceğiz." sözünü verdi.

Sadece Konya'nın değil tüm Türkiye'nin HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışına ihtiyacı bulunduğunu kaydeden Acu, Konya için hazırladıkları projelerini anlattı.

İLKHA

Yorum Yaz