matesis
dedas

HÜDA PAR Samsat adayı Ertürk, ev ev gezerek seçimler için destek istiyor

HÜDA PAR Adıyaman Samsat Belediye Başkan adayı Necmeddin Ertürk, ilçelerinde dokunmadık gönül bırakmadıklarını ve bırakmayacaklarını dile getirerek HÜDA PAR'a büyük bir teveccühün olduğunu kaydetti.
  • 18.03.2024 16:16
HÜDA PAR Samsat adayı Ertürk, ev ev gezerek seçimler için destek istiyor

31 Mart yerel seçimlerinde HÜDA PAR olarak Samsat halkının sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmaya geleceklerini ifade eden HÜDA PAR Samsat Belediye Başkan adayı Necmeddin Ertürk hane hane gezdiklerini dile getirdi.

"Bir kavmin efendisi o kavme hizmet edendir"

"Samsat ilçemiz küçük ve şirin bir ilçedir. Biz de bu ilçenin bir evladı olarak ilçemizi daha güzel ve daha şirin bir hale getirmek için kolları sıvadık." diyen Ertürk, "Seçim çalışmalarımıza başladığımızdan bu yana ilçe halkımızın HÜDA PAR'a olan teveccühü ve HÜDA PAR'a olan ihtiyacı bizleri daha fazla bir sorumluluk almaya ve gece gündüz  demeden çalışmaya mecbur bırakmıştır. Halkımız bizden yana tercihini kullandığı zaman HÜDA PAR olarak belediyenin tüm imkanlarını ilçe halkımızın hizmetine sunacağız. Bizler hizmeti nimet olarak gören ve 'Bir kavmin efendisi o kavme hizmet edendir.' buyuran Peygamber Efendimizin izinden gitmek için şirin ilçemize hizmet etmeye geliyoruz inşallah." dedi.

"İlçemizi HÜDA PAR'ın maddi ve manevi projeleriyle tanıştıracağız"

Ertürk sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir yandan gelişen teknolojinin beraberinde getirdiği bireysellik, öte yandan salgın, deprem derken insanlarımızın yalnızlığı ve manevi desteğe olan ihtiyacına cevap verebilme adına HÜDA PAR olarak çok ciddi projelerimiz var. Bu projeler çerçevesinde ilçemizi ihya edeceğiz inşallah. Öte yandan ilçemizi maddi anlamda kalkındırmak ve daha temiz bir görünüme kazandırmak için de  tüm ekibimizle birlikte durmadan çalışacağız. Bundan dolayı daha güzel, daha huzurlu ve güvenilir bir Samsat için gelip bu sefer HÜDA PAR diyelim." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Yorum Yaz