tatlidede

IHO EBRAR Erbil'de ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolisi dağıttı

IHO EBRAR, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin başkenti Erbil'de Ramazan Projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu.
  • 09.03.2024 16:12
IHO EBRAR Erbil'de ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolisi dağıttı

Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nde onlarca aileye Ramazan ayı dolayısıyla yardım paketi dağıttı.

Yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmalar yürüten uluslararası yardım kuruluşu IHO EBRAR, Ramazan ayı münasebetiyle Irak Kürdistanı'nda ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Başkent Erbil'de aralarında yetim çocukların da bulunduğu onlarca yoksul aileye, hayırseverlerin desteğiyle temin edilen gıda paketleri dağıtıldı.

Konuyla ilgili IHO EBRAR Erbil Temsilcisi, yapılan yardıma ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda IHO EBRAR tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında buradaki halka gıda yardımında bulunacağız. Allah hayırlarını kabul etsin. Buradaki halkın gerçekten bu yardıma ihtiyaçları vardı. Aralarında yetim, hasta, fakir ve engelli olanlar var. Yardımın gerçekleştirildiği vakit de çok uygun. Verilen yardım paketleri de ihtiyaçları karşılayacak derecede. Bu da sevindiren bir durum Allah hayırseverlerin hayırlarını kabul etsin."

İLKHA

Yorum Yaz