tatlidede

İlan sitesi Sahibinden'e erişilemiyor! Şirketten açıklama geldi

Türkiye'nin önde ilan sitesi sahibinden.com'a gece yarısından bu yana erişim problemi yaşanıyor. Sitenin domain ücretinin ödenmediği ve başka bir şirketin alan adını satın aldığı iddia edilirken, firma açılama yaptı.
  • 03.01.2024 14:29
İlan sitesi Sahibinden'e erişilemiyor! Şirketten açıklama geldi

Türkiye'nin önde ilan sitesi sahibinden.com'a gece yarısından bu yana erişim problemi yaşanıyor. Sitenin domain ücretinin ödenmediği ve başka bir şirketin alan adını satın aldığı iddia edilirken, firmadan yapılan açıklamada, "Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır." denildi.

İlan sitesi Sahibinden.com'a bir süredir hem web sitesi hem de uygulama üzerinden erişim sağlanamıyor. Siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Sunucu erişim sorunu-belirtilen ada sahip bir sunucu bulunamadı" uyarısı ile karşılaşırken, ortaya önemli bir iddia atılmış durumda. Şirketin domain (alan adı) ücretini ödemediği ve başka bir firmanın alan adını satın aldığı öne sürülürken, firmadan konu hakkında bir açıklama geldi.

 Image description

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Sahibinden'in sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz." denildi.

Image description

Editör: Gülten Akgül

Yorum Yaz