tatlidede

Mardin Belediyesi Kadir Gecesinde 10 Bin Kişiye İftar Verecek

Mardin Belediyesi Kadir Gecesi'nde 10 bin kişiye sokak iftarı verecek.
  • 24.08.2011 13:23
Mardin Belediyesi Kadir Gecesinde 10 Bin Kişiye İftar Verecek

Mardin Belediyesi Kadir Gecesi’nde 10 bin kişiye sokak iftarı verecek.26 Ağustos Cuma günü Yenişehir’de  Karayolları arkasında bulunan Kültür Caddesi’nde kurulacak olan Ramazan Sofrasında verilecek iftar yemeğinin menüsü; etli pilav,mercimek çorbası,tatlı ve ayrandan oluşacak.Mardin’de ilk kez sokakta verilecek iftara Mardinlilerin tamamının davetli olduğu bildirildi.

Kadir Gecesi’nin mübarek bir gece olduğunu ve bu mübarek gecede kardeşliği ve dayanışmayı artırmak için Kadir Gecesi Sokak İftarı düzenleme kararı aldıklarını söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; “Yenişehir Karayolları arkasında bulunan Kültür Caddesi’nde bu Cuma günü vereceğimiz sokak iftarına halkımızın tamamı davetlidir.Zengin, fakir, yaşlı, genç Mardin’de bulunan herkesi bu sokak iftarına davet ediyorum.Çok farklı bir Ramazan gecesi olacak ve bu anı yaşamak isteyen herkesi bu iftara bekliyoruz”dedi.

Yorumlar

Image
Yakın-çok yakın
26.08.2011 / 12:00

bEŞİR bAŞKAN; Bir bayram ikramiyesi, bir tam maaş, bir jest binlerce dua almanızı sağlardı. Ama bu kadar masraf ve emeğe kimse dua etmez. Çünkü bu açları doyurmak değildir. Eğlencelik ve reklamlık tarafı daha önde olan bir etkinliktir. Başbakanın halkla bütünleşin-kaynaşın mesajını tersinden anlamaktır. Allah affetsin

Image
Ayanzade
26.08.2011 / 11:56

Belediye başkanını kim yönlendiriyor Allah Aşkına! İşçiler maaş alamıyor, trilyonlarca alacağı var işçinin, onlarca yapacağı yatırımı var, ve ödeyemediği borçları. 10.000 kişiye iftar verilecekmiş. Buna skim sevinir; Belediyeye malzeme satanlar.<br>Kimler üzülür; Şov için inanç değerleri istismar edilmesin diyenler; madem bu kadar paranız vardı niçin bu mübarek ayda 15 yıl aradan sonra bir defa olsun çalışanlara tam maaş ödenmiyor diyenler.<br>Allah basiret versin amca oğlu.

Image
SULTAN
26.08.2011 / 01:15

Mardin belediyesini Mardin'e böylesine güzel ve farklı bir Ramazan iftarı yaşatacağı için teşekkür ediyorum.Aynı masada yemek yiyen insanlar arasında sevgi bağları oluşur.Oruç ibadet ve ibadet eden binlerce insanın bir arada olması dua etmesi Allah'ın adını anması ne kadar da güzel.Rahmet topluluğun üzerine akar.Bunu eleştiren arkadaşları anlamıyorum.Tebrikler başkanım.Ben de oraya inşallah gideceğim.Bu manevi atmosferi solumak için.Artistik değil güzel ve hayırlı bir hareket.Bu hareketlerin devamını dilerim.Yazımı güzel bir sözle tamalamak istiyorum. "Dünyayı değiştirmeye çalışanlar kendilerini değiştirmeyi düşünmezler"

Image
deniz
25.08.2011 / 09:34

belediye önce asli görevini yapsın lütfen(altyapı, temizlik ve çevre düzenlemesi)

Image
tema
24.08.2011 / 13:48

Mardin belediyesinden bir artistik hareket daha.. Bir belediyenin öncelikli amacı imar temizlik ve diğer asli vazifelerdir. 10000 kişiye iftar vermek için önce tüm vazifelerini yerine getirirsin hatta buna ilk başta yenişehir parkında çalıştırmadığın havuzu çalıştırmak ile başlıyabilirsdin en basitinden... yenişehirdeki tüm marketlerin çöplerini çöp kutusuna atmadığı için ceza kesebilirsin mesala.. ana cadde üzerinde esnaf sayesinde kaldırımda yürüyemez olduk zabıta eli arkasında dolaşacağına bu esnafa bir çekidüzen vermekle belediyecilik yapabilirsin mesela.. eski kesimhane ne oldu onun sorusun cevap verebilirsin mesala.. bu belediye nasıl karlı bir kuruluş ki 2002 yılında tek makam aracı clio iken şimdi renalt marka makam aracından jeepine ordanda mercedesine kadar makam araçları alınıyor oysa hizmet ve temizlik araçları yol süprme aracı vitrine koyup şehir temizlenmiyor araçlar depoda çürüyora cevap verebilmek belediyeciliktir mesela.. belediye benden topladığı çevre temizlik vergileri ile ne açları ne zenginleri doyurmalıdır.. belediye aşhane değil işhane dir. yazık.. yazık.. yazık..

Yorum Yaz