matesis
dedas

MAÜ ile Özel Daradent arasında eğitim ve işbirliği protokolü imzalandı

Mardin Artuklu Üniversitesi İle Özel Mardin Daradent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında eğitim, araştırma ve uygulama hizmetleri koordinasyonu ve işbirliği için protokol imzaladı.
  • 11.10.2022 08:52
MAÜ ile Özel Daradent arasında eğitim ve işbirliği protokolü imzalandı

Mardin Artuklu Üniversitesi İle Özel Mardin Daradent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında eğitim, araştırma ve uygulama hizmetlerinin yürütülebilmesi ve bölgede ihtiyaç duyulan sağlık hizmetlerinin daha etkin, kaliteli, verimli ve ulaşılabilir bir şekilde sunulabilmesi için protokol imzalandı.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar ile  Mardin Özel Daradent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Mesul Müdürü Diş Tabibi Mahmut Özel tarafından imzalanan protokolde; Mardin Artuklu Üniversitenin Sağlık Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, Daradent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniğinin işleyiş ve tecrübelerini pratik gözlem sayesinde geliştirmelerine yardımcı olması amacıyla klinik ve laboratuvarının kullanımından yararlanması sağlamak ve karşılıklı işbirliği imkanı getiriyor.

Mardin Artuklu Üniversitesi ile yapılan protokolle ilgili değerlendirmelerde bulunan Mardin Özel Daradent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Mesul Müdürü Diş Tabibi Mahmut Özel, "Protokol ile MAÜ Sağlık Meslek Yüksekokulu Diş Protez Teknolojisi öğrencileri, almış oldukları teorik ve uygulamalı eğitimlerinin somutlaştırılmak üzere Özel Mardin Daradent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniğinin iş ve işlemleri ile Diş Protez alanındaki çalışmaları, tedavilerinin ve laboratuvarının iş birliği kapsamında kullanılmasını kapsamaktadır. Yüksekokul ile diş sağlılığı merkezi arasında mali hususlarda birbirinden bağımsız olup birbirlerine karşı herhangi bir mali sorumlulukları yoktur. Protokolün temel amacı eğitimde iş birliği ve kaliteli eğitim ile  öğretim için hazırlanmıştır.  Dolayısıyla da tekrarlamak gerekiyorsa her hangi bir mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.

Detaylı Bilgi İçin: www.daradent.com.tr

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz