matesis
dedas

Ramazan Hoca Öldürüldü!

Ramazan Hoca olarak Tanınan Ramazan Pişkin Öldürüldü!
  • 31.01.2024 17:13
Ramazan Hoca Öldürüldü!

Sosyal Medyada sık sık gündem olan Diyarbakır Ulu Camii avlusu insanlara dini konular anlatan  Ramazan Hoca olan Ramazan Pişkin’in 8 aydan bu yana yaşadığı İstanbul’da öldürüldüğü öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay bugün İstanbul’da yaşandı. Sosyal Medyada gündem olan Diyarbakır Ulu Camii avlusu müdavimlerinde nam-ı diğer Ramazan Hoca olan Ramazan Pişkin’in, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından öldürüldüğü öğrenildi.

Ramazan Diyarbakır’ın sevilen simalarından biriydi. zamanın çoğunu Diyarbakır Ulu Camii'de geçirir, burada insanlar dini konular anlatır vaızlar veririd. Sosyal medya dan gündem olumasından sonra hakkında tartışmlara başlanmış, sonradan  akıl sağlığı yerinde olmadığı İddiasıyla  Elazığ Fetih Sekin Şehir Hastanesi Psikiyatri Bölümünde tedavi altına alınmıştı.

Hataneye yatırıldıktan sonra sevenleri kendisine destek olmuş  #ramazanhocayalnızdeğildir Hashtag'ı oluşturmuştu.

Ayrıntılar geliyor....

 

.

 

 

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
01.02.2024 / 09:43

Din tüccarları tarafından öldürüldü kendisi bile bazı tarikatçılar tarafından tehdit edildiğini söylemişti.

Image
Ziyaretçi
31.01.2024 / 17:30

Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok değerli bir alimdi kesin PKK terör örgütü tarafından öldürümştür sariatci müşlüman bir insandı PKKli kafir terörişleri hep eleştiren gerçekleri anlatan bir din alimiydi Allah rahmet eylesin

Yorum Yaz