matesis
dedas

Selçuk Üniversitesi'nde Filistin'e destek yürüyüşü

Konya Selçuk Üniversitesi'nde bulunan öğrenci toplulukları Filistin'de yaşanan soykırıma karşı birlikte destek yürüyüşü düzenledi.
  • 27.10.2023 09:58
Selçuk Üniversitesi'nde Filistin'e destek yürüyüşü

Kampüs Camii'nde toplanan öğrenciler, öğle namazının ardından Kampüs Camii'nden Keykubat Köşküne yüründü. Yürüyüşten sonra basın açıklaması okundu.

Açıklamalarda şu ifadelerde bulundu:

"Kıymetli arkadaşlar, bugün burada işgalci terör örgütünün Gazze'de gerçekleştirdiği soykırımı lanetlemek üzere toplanmış bulunuyoruz. 7 Ekim sabahı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir şekilde İslami Direniş Hareketi HAMAS'a bağlı İzzeddin El Kassam Tugayları Allah'ın izniyle İşgalci ve korkak siyonist rejimi zelil bir duruma düşürdü. Mücahitlerin izzetli ve şerefli taarruzu siyonist rejime, tarihinde hiç karşılaşmadığı acı bir yenilgiyi tattırdı. Aldığı ağır darbenin şokunu bugün dahi atlatamayan gözü dönmüş siyonist çete, en iyi bildiği şeyi yapmaya başladı. Topraklarını izzetli bir şekilde savunan Gazze halkının üzerine kadın, çocuk, bebek, hastane, ibadethane ayırmadan havadan ölüm yağdırmaya, alçakça saldırmaya başladı. Korkaklar Gazze halkını korkutacaklarını ve işgali genişleteceklerini sanıyorlardı. Sanıyorlardı ki izzetli bir şekilde Gazze'de varlığını sürdüren Müslümanlar, onların havadan yağdırdığı ölümden kaçacaklar! Ama bilmiyorlar ki biz ölümü izzetsiz bir yaşama tercih ederiz! Hiçbir yere gitmiyoruz! Acı bitene kadar burada kalacağız! Burada yaşayacağız! Ama korkaklar kendine cehennemin dibinden başka bir yer bulamayacak!

HAMAS'ı, El Kassam Tugaylarını, Aksa Tufanını, Gazze'nin onurlu Müslümanlarını buradan selamlıyoruz! Siz bu ümmete izzetini hatırlattınız. Dediniz ki yoktur Allah'tan başka galip! O korktuğunuz MOSSAD, İsrail, Batılı işbirlikçiler...çer çöp... zelil olmaya mahkumdur! Müslümanca yaşamanın izzetine talip olduğu sürece Müslümanları yenecek hiçbir güç yoktur! Yine bize hatırlattınız ki insan haklarından, evrensel yasalardan, eşitlikten, bağımsız medyadan, özgürlükten dem vuran uygar Batı efsanesi tamamen palavradır! Kafirler hiçbir zaman Müslümanların emin olacağı topluluklardan olmadılar! Srebrenitsa'da da olmadılar, Irak'ta da olmadılar, Gazze'de de olmuyorlar! Bu yalanlara inanmıyoruz. Onlardan merhamet ya da yardım beklemiyoruz, onlardan intikam alacağımız günü bekliyoruz! "

İLKHA

Yorum Yaz