tatlidede

Şeyh Seyda'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin önemli ilim ve tasavvuf ehli arasında yer alan Seyda Şeyh Selahaddin Seydaoğulları'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
  • 19.11.2022 21:07
Şeyh Seyda'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Uzun zamandır yaşadığı sağlık sorunlarını nedeniyle tedavi bölgenin tasavvuf ehli ileri gelenlerinden Seyda Şeyh Selahattin Seydaoğlu, Diyarbakır'da kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam ediliyor.

Bölgemizde binlerce müntesibi bulunan 72 yıllık yaşamı boyunca ömrünü Kur'ana ve ilme adayan, ehli sünnet çizgisinden bir an bile ödün vermeden zor dönemlerde binlerce talebe yetiştiren, kurdurduğu medreselerle binlercesinin de yetiştirilmesine vesile olan Şeyh Selahattin Seydaoğlu, Şiroz teşhisi nedeniyle önce kaldırıldığı Kızıltepe Özel İpekyolu Hastanesi'nde ardından da sevk edildiği Diyarbakır'daki hastanede tedavisine devam ediliyor.

Müderris, mütefekkir ve mutasavvıf Merhum Şeyh Seydayê Abdürrezzak'ın halifesi ve oğlu olan Üstad Şeyh Seydayê Selahattin Seydaoğlu için hastane önünde ondan gelecek güzel haberleri bekleyen ailesi, müntesipleri ve talebeleri Seyda için şifa duası talebinde bulundu. 

Çoklu organ yetmezliği şikayeti nedeniyle tedavisine devam edilen Seyda Şeyh Selahattin Seydaoğlu'nun bugün duran kalbi, yapılan tedaviyle tekrar çalıştırıldı, Sağlık durumu ciddiyeti koruyan Şeyh Seydaoğlu, yoğun bakım üniyesinde yaşam destek ünitesinde makinaya bağlı olarak yaşama tutunmaya devam ediyor.

Mardin Life Ailesi olarak; bizler de bölgemizin önemli tasavvuf ehli ileri gelen kanaat önderi Şeyh Seyda Selahattin Seydaoğlu'na yüce Allah'tan şafi ismi hürmetine şifalar diliyoruz...

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz