matesis
dedas

Tanrıkulu: Kazandığımız belediyelerde herkese ayrımsız, adaletle davranacağız

Mardin Artuklu Ortaköy Mahallesi'nde açılışı gerçekleştirilen HÜDA PAR seçim lokalinde konuşan HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, kazandıkları tüm belediyelerde hiç bir ayrım gözetmeksizin herkese adaletle davranacaklarının altını çizdi.
  • 18.03.2024 15:56
Tanrıkulu: Kazandığımız belediyelerde herkese ayrımsız, adaletle davranacağız

Açılış programına; HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şehmus Tanrıkulu, İl Başkanı İsmail Çevik, Artuklu İlçe Başkanı Abdurrahim Dengiz, kanaat önderleri ve kalabalık halk kitlesi katıldı.

Açılış programında selamlama konuşması yapan HÜDA PAR Artuklu Belediye Başkan adayı Abdurrahim Dengiz, halka Arapça hitap ederek açılışa katılanlara teşekkür etti, halkın destekleriyle büyük hizmetler başaracaklarına inandığını söyledi.

Açılış konuşması yapan HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Çevik ise şöyle konuştu:

"Bazen basın mensupları bizlere bazı sorular yöneltiyorlar. Diyorlar ki HÜDA PAR kimdir? Biz de diyoruz ki HÜDA PAR Türkiye'dir, İslam ümmetidir, insanlıktır. Türk’tür, Arap'tır, Kürt’tür Laz'dır, Çerkez'dir. Kısacası ümmettir HÜDA PAR. Bizler Allah'ın izniyle, Allah'a hesap verme bilinciyle bu yola koyulduk ve değerli kardeşlerimizden değerli halkımızdan 'Bu Sefer Bizimle Olur' şiarıyla huzurlu ve emniyetli kentleri inşa edeceğimizin sözünü veriyoruz Allah'ın izniyle." 

"Bizler vaatlerimiz ve projelerimizle halkımızın karşısına çıkıyoruz"

Seçim lokali açılışında konuşan HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, 760'ı aşkın belediye başkan adayları, binlerce meclis üyeleriyle gerçek anlamda hizmete talip olduklarını belirtti.

Tanrıkulu, "Bir seçime daha gireceğiz inşallah, 2 hafta sonra belki ülkemizin kaderi değişecek. Sizlerin iradesiyle inşallah değişecek. Bugün 760'ı aşkın belediye başkan adayımızla, binlerce meclis üyesi arkadaşımızla sizlere hizmete talip olduğumuzu söyledik, sahadayız ve inşallah sizlerin desteğiyle de sizinle paylaşmış olduğumuz projelerimizi ve vaatlerimizi gerçekleştirme imkanı elde edeceğiz. Bizler vaatlerimiz ve projelerimizle halkımızın karşısına çıkıyoruz. Bunlardan bazılarını söylemek gerekirse ki çok önem vermiş olduğumuz özellikle sosyal belediyecilik, kültürel belediyecilik bizim için de sizin için de çok önemli ve belki bugüne kadar istismar edilen ve gerektiği kadar üzerinde durulmayan hususlardır. Bununla ilgili olarak bizim kazandığımız yerde aç ve açıkta hiç kimse olmayacak. Bizim kazandığımız belediyelerde herkese ayrımsız adaletle ve eşit bir şekilde davranacağız." şeklinde konuştu.

"Sokaklarımızı başıboş saldırgan sokak köpeklerinden temizleyeceğiz"

Vaat ettikleri projeler hakkında bilgi veren Tanrıkulu, "Bizim kazandığımız belediyelerde yaşlılarımıza, engelli bireylerimize, kadınlara, çocuklara yönelik onları maddi ve manevi olarak rahatlatacak projelerimiz var. Genel anlamda bu projelerimizi elbette ki hayata geçirmeye çalışacağız. Bazı projelerimiz belki bazı illere, ilçelere has olabilir ama genel anlamda bu konulara da değinmek gerekiyor. Bu projelerimizden bazılarında biz diyoruz ki bizim sokaklarımız, bizim mahallelerimiz, bizim beldelerimiz kısacası bizim şehirlerimiz güvenli ve huzurlu olmalıdır. Bunu sağlamak için de belediyenin bütün imkanlarını seferber edeceğiz. Ülkemizin en büyük sorunlarından birisi olan ve maalesef bugüne kadar çözme iradesini de ne hükümet ne valiler ne belediye başkanları göstermedi. Başıboş saldırgan sokak köpekleri sorunu. Son 2-3 yıl içerisinde yüzlerce vatandaşımız, kardeşlerimiz, çocuklarımız hayatını kaybederken bir kısmı da yaralandı. Şunu açık ve net olarak söylüyoruz ki sokaklarımızı başıboş saldırgan sokak köpeklerinden temizleyeceğiz. Ailelerimiz, çocuklarımız, yaşlılarımız, parklara, camilere, pazarlara, okullara rahat bir şekilde gidip geleceklerdir." diye belirtti.

"Bizim hedefimiz toplumun çekirdeği olan aileyi muhafaza etmektir"

Seçim vaatlerini sıralamaya devam eden Tanrıkulu, "Yine en büyük sorunlarımızdan birisi ekonomik sıkıntıdır. Bu ekonomik sıkıntıdan dolayı da evlenemeyen gençlerimize belediye başkanlığını kazanacağımız yerde gençlerimizin evliliğini kolaylaştırmak için onlara hem beyaz eşya hem de çeyiz yardımı yapacağız .Belediyeye ait salonlar varsa o evlenecek gençlerimize ücretsiz olarak salonu tahsis edeceğiz. Bizim hedefimiz toplumun çekirdeği olan aileyi muhafaza etmektir. Aile ne kadar güçlü olursa toplumumuz da o kadar güçlü olacaktır. Aileyi de bireyler oluşturuyor. Çocuklarımız, yarınlarımız ne kadar sağlıklı yetişirse ne kadar sorunsuz olursa ve biz onları üretken bir gençlik, üretken bir gelecek nesil haline getirebilirsek o zaman bu toplumun geleceği de olur. Dolayısıyla sokaklarımızı bahçelerimizi parklarımızı şu anda özellikle bölgemizin en büyük sorunlarından ikincisi olan uyuşturucu bataklığından da inşallah temizleyeceğiz. Uyuşturucuya bulaşmış olanları o bataklıktan kurtaracağız inşallah. Yaşlılarımıza da hürmet göstermemiz gerekiyor. Özellikle engelli bireylerimiz dernek olarak kullanacakları yerlerinin olmadığını, kaldırımların kendilerine uygun bir şekilde dizayn edilmediğini gündeme getirdiler. Biz onlara da söz veriyoruz Allah'ın izniyle kazandığımız belediyede engelli bireylerimiz engelsiz bireylerimiz arasında hiçbir fark kalmayacaktır." dedi.

Halkın destekleriyle HÜDA PAR güneşinin, hiçbir projesi olmayıp gıybet silahına sarılanları buz gibi eriteceğini vurgulayan Tanrıkulu, "Allah'ın izniyle biz bunları gerçekleştireceğiz ama bunun için de sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu projelerimizi yerine getirebilmemiz için destek vereceksiniz ki biz sosyal adaleti sağlayabilelim inşallah. Ben inanıyorum HÜDA PAR güneşi o iftiraları da yalanları da hiçbir projesi olmayıp gıybet silahına sarılanları da buz gibi eritecektir." şeklinde konuştu.

Lokal, HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Çevik'in yaptığı duayla açıldı.

İLKHA

Yorum Yaz