tatlidede

Mezopotamya'nın Efeleri Öğrencilerle buluştu

AXA Sigorta Efeler Ligi’ndeki Mardin temsilcimiz Yeni Kızıltepe Spor, okul ziyaretleri kapsamında Kızıltepe'de bulunan İnkılap orta okulunu ziyaret etti.
  • 05.11.2021 18:05
Mezopotamya'nın Efeleri Öğrencilerle buluştu

AXA Sigorta Efeler Ligi’ndeki Mardin temsilcimiz Yeni Kızıltepe Spor, okul ziyaretleri kapsamında Kızıltepe'de bulunan İnkılap orta okulu öğrencileriyle bir araya gelerek, öğrencilerin merak ettiği sorulara cevap verdiler.

Okuldaki ihtiyaç sahibi öğrencilerin isimlerini önceden öğrenen sporcular, öğrencilere hediyeleriyle birlikte ziyaret ederek önemli de bir farkındalık oluşturdular. Efeler Ligi’nde mücadele eden Yeni Kızıltepe Spor, yönetim ve sporcuları ile birlikte iki haftada bir okul ziyaretlerinde bulunuyor.

AXA Sigorta Efeler Ligi’ndeki temsilcimiz Yeni Kızıltepe Spor,haftasonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sorgun Belediye Spor maçı öncesi, Kariyer günleri etkinlikleri kapsamında okul ziyaretleri programını sürdürerek öğrencilerle buluşup, rol model olmaya devam ediyor.

İki haftada bir periyodik aralıklarla öğrencilerle buluşan Kızıltepe'nin Efeleri, bu haftaki ziyaretini ilçenin en eski eğitim kurumlarından biri olan İnkılap Ortaokuna gerçekleştirdi. 

Takımın Genel Koordinatörü Şino Cevherolu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte; Yeni Kızıltepespor'un ligteki hedefleri, takımın durumu, sporcuların uyumu ve Kızıltepe'de her geçen gün artan voleybola karşı artan ilginin yansımalarının konuşulduğu buluşmada öğrenciler, takım kaptanı İbrahim Emet ve yabancı sporculara çeşitli sorular sordu.

Oldukça neşeli bir ortamda gerçekleşen buluşmada sporcular, önceden belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere yanlarında getirdikleri çeşitli malzemeleri hediye ederek, sosyal sorumluluklarını yerine getirerek, farkındalık oluşturmaları taktirle alkışlandı.

Yeni Kızıltepespor Genel Koordinatörü Şino Cevheroğlu, Yeni Kızıltepe Spor, olarak, Kızıltepe'nin genç nüfus potansiyelini ve bu zengin potansiyelin, spora ve spor alanlarına yönlendirilmesi hususunda periyodik aralıklarla okulları ziyaret edip, böylesi buluşmalarda gençlerin spor ufku ve geleceklerine yön vermeleri hususunda bir yol belirlemeleri konusunda katkıda bulunmayı hedeflediklerini, özgüven aşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz