matesis
dedas

2024 Arapça Bayram Mesajları ve Türkçe Anlamları - Arapça Bayram Ne Demek? Aid Mubarak anlamı

Arapça Bayram ne demek? Arapça 'Hayırlı Bayramlar' nasıl denir? Arapça Bayram nasıl kutlanır? Arapça ramazan bayramı mesajları... Arapça bayram kutlama sözleri ve Türkçe anlamları...Arapça Bayram mesajları ve sözler...
  • 09.04.2024 17:32
2024 Arapça Bayram Mesajları ve Türkçe Anlamları - Arapça Bayram Ne Demek? Aid Mubarak anlamı

Bayram denince akla ilk bayram şekerleri, limon kolonyası ve büyükleri ziyaret gelirken, artık bayram kutlamanın klasikleri arasında SMS ve Whatsapp ile gönderilen farklı ve özel bayram mesajları da girdi.

Pek çok kişi, kendisi uzakta olsa bile kalbinde yakınlığını hissettiği sevdiklerine Türkçe, Arapça bayram mesajı göndererek bayramını kutluyor.

En farklı, özel bayram mesajlarını SMS ya da WhatsApp’tan göndererek, kişi sevdiklerinin bayramını kutluyor…

Peki Arapça bayram ne demek?

İşte Arapça Bayram Mesajları ve Türkçe Anlamları

Türkçe Bayram kelimesi Arapça  "عيد-îd" anlamına gelmektedir. 

 

KISA RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA SÖZLERİ

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun-عيد رمضان سعيد- eyd ramadan saeid

Mutlu yıllar, hayırlı seneler, hayırlı bayramlar-كُلُّ عَامٍ وَ أَنْتُمْ بِخَيْرٍ-Kullu âmin ve entum bi hayrin

Bayramınız mübarek olsun.-عِيدٌ مُبَارَكٌ-Îd mubârak

Ramazan bayramı tüm Müslümanlara kutlu olsun.-عيد رمضان سعيد لجميع المسلمين-eyd ramadan saeid lajamie almuslimin.

UZUN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA SÖZLERİ

Bayramanız kutlu, oruçlarınız kabul, günahlarınız af ve mağfiret olsun. Aydınlık günlerin ümidiyle..- سعيد عيدك ، وتقبل صومك ، وغفران ذنوبك ومغفرة. على أمل الأيام الساطعة - saeid eidk , wa taqbal sawmik , waghufran dhanubik wa mughfira. ealaa 'amal al'ayam alssatiea ..

İslamın nuru kalbine dolsun, Mekanın cennet, komşun Hz. Muhammed olsun. Bayramın mübarek olsun.- لعل نور الإسلام يملأ قلبك ، مكانك هو الجنة ، جارك هرتز. فليكن محمد. وليبارك عيدك-leli nur al'islam yamla qalbik , makanak hu aljanat , jarik hartaz. falaykun muhmidun. walayubarak eidak.

En güzel günler. Yüzünü kendinin önüne koy ve yüzünle yüzüne bak. Ramazan Bayramı mutlu olsun.- احلى الايام. ضع وجهك أمام نفسك وانظر إليه بوجهك. عيد الفطر السعيد-ahlaa alayam. dae wajhak 'amam nafsak wanzur 'iilayh buajhuk. eyd alfitr alsaeid.

 

 Ramazan Bayramını, güzel bayramlarınızı kutlamak için zevkle ve sevgiyle kutlayın …-احتفل بعيد الفطر بكل سرور وحب احتفالاً بأعيادك الجميلة ...-aihtafal baeid alfutr bikuli sirur wahaba ahtfalaan bi'aeyadik aljamila ...

İslam Aleminin Ramazan Bayramı Mübarek olsun. Dileğimiz o dur ki Ramazan bayramı İslam alemine huzur, barış sağlık getirsin.أتمنى أن يكون العالم الإسلامي عيد الفطر مبارك. نتمنى أن يجلب عيد رمضان السلام والسلام والصحة للعالم الإسلامي-atamanaa 'an yakun alealam al'iislamiu eyd alfutr mubarak. natamanaa 'an yajlib eyd ramadan alsalam walsalam walsihat lilealam al'iislami.

Eşitlik ve kardeşliğe vesile olması ümidiyle bayramınız kutlu olsun.-أعيادا سعيدة على أمل أن تؤدي إلى المساواة والأخوة. aeiadaan saeidat ealaa 'amal 'an tuadiy 'iilaa almusawat wal'akhwati.

Tuttuğunuz neşe, umut, gümüş altından, ruhunuzdan ve çevrenizden zevk almanızı istiyoruz.-نطلب منك الاستمتاع بالفرح والأمل والذهب الفضي الذي تحمله ، والتمتع بروحك ومحيطك-natlub mink alaistimtae bialfarah wal'amal waldhahab alfadiyi aldhy tahmiluh , waltamate birwhik wamuhyatik.

1 ay boyunca oruç tutan herkesin Ramazan Bayrami mubarek olsun.يمكن أن يبارك عيد الفطر لكل من يصوم لمدة شهر واحد

 

EN FARKLI VE ÖZEL TÜRKÇE RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

Mutluluk, huzur, hayırlarla dolu bugünden daha güzel yarınlar diliyorum mübarek Ramazan Bayramınızı Kutluyorum.

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!

Kalplerde sevgi olsun, gözlerimiz ışık dolsun. Ramazan Bayramınız kutlu olsun

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Bayramlar dileğiyle.

Mübarek Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun.Dualarınızı eksik etmeyin…

Bizi yaratan Allah'a şükürler olsun. Bütün Müslümanlara hayırlı olsun. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Bayramınız kutlu olsun.

Dilerim ki her anın şu an bu bayram mesajını okurken ki sevincin gibi sevinçli olur. Bayramın kutlu olsun
Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

Gönüller bir olsun Bu mübarek Ramazan ayında düşüncelerimiz hem fikir olsun Allah'ın yolunda, hayırlara vesile olsun. Tüm Müslümanların Ramazan Bayramı mübarek olsun.

İslam’ın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mübarek olsun.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Sevginin ve dostluğun en derinden hissedildiği bayram günlerinde sevgiyi dile getirmenin belki de en kolay yollarından biri de SMS ve Whatsapp yolu ile farklı ve özel bayram mesajları göndermektir. Siz de bu özel günlerde Türkçe ve Arapça mesajlar göndererek gönlünüzden geçen en güzel duyguları sevdiklerinize iletebilirsiniz…

Yorum Yaz