Doğum Tarihi:
Doğum Yeri:
Ertuğrul Bayam kimdir?
--reklam--
Ertuğrul Bayam Kitapları - Eserleri
- Şairler Şiirlerle Veda Edermiş
--reklam--
Ertuğrul Bayam Alıntıları - Sözleri
- Şiir gibi bakan kadınları Şiirden anlayan adamlar sevmeli Sevmeli ki ziyân olmasın o satırlar... (Şairler Şiirlerle Veda Edermiş)
- Şiir gibi bakan kadınları Şiirden anlayan adamlar sevmeli. Ya da, şiir gibi bakan kadınlar Şiirden anlayan adamları sevmeli Sevmeli ki, ziyan olmasın o mısralar.. Ya da onun gibi bir şey işte.. (Şairler Şiirlerle Veda Edermiş)
- Yaz kızım!. Gereğinden fazla düşünüldü, ve değmeyeceğine karar verildi.. (Şairler Şiirlerle Veda Edermiş)
- “Nankörlük bir meslektir ve doğuştan usta bazıları…” (Şairler Şiirlerle Veda Edermiş)
- Her gün aynı telaş sarıyor yorgun hayallerimi, Ölsem diyorum, içimdeki boşluğa mı gömerler beni? (Şairler Şiirlerle Veda Edermiş)
- Ölürken aklımıza bile gelmeyecek bir aşk için Ne çok öldürdük kendimizi (Şairler Şiirlerle Veda Edermiş)
- Şiir gibi bakan kadınlar, Şiirden anlayan adamları sevmeli. Sevmeli ki, Ziyan olmasın o mısralar.. (Şairler Şiirlerle Veda Edermiş)
- "Şiir gibi bakan kadınları, Şiirden anlayan adamlar sevmeli. Sevmeli ki, ziyan olmasın o mısralar." (Şairler Şiirlerle Veda Edermiş)
Yorumlar
0 yorum