diorex
life
Dedas

Artuklu Rektörü Prof Omay Görevden Alındı

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay görevden alındı.

  • 02.12.2014 23:25
Artuklu Rektörü Prof Omay Görevden Alındı
Edinilen bilgiye göre; YÖK tarafından Artuklu Üniversitesi'nde yaşanan yolsuzluk olayların ardından Rektör Serdar Bedii Omay’ın görevden alındı.

Geçtiğimiz günlerde yolsuzluk operasyonu kapsamında 96 kişinin gözaltına alınarak ülke gündeminde manşetlerdeki yerini alan Artuklu Üniversitesi'nde iki dönemdir görev yapan Prof Dr. Serdar Bedi Omay'ın görevine son verildi. 

Omay'dan boşalan rektörlük makamına geçici olarak kendisi de bir Mardinli olan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ağırakça’nın getirileceği öğrenildi.

Yorumlar

Image
ben
04.12.2014 / 18:20

Ahmet Adem bence sen serdar bediinin ya ta kendisisin ya akrabası ya da ondan istifade etmiş birisin ya da akıl fukarasısın...

Image
Faruk fa
03.12.2014 / 23:11

Bunca Alçaklığı yaptı peki YÖK nerdeydi

Image
Bunca Alçaklığı yaptı peki YÖK nerdeydi
03.12.2014 / 23:11

Faruk fa

Image
ben
03.12.2014 / 22:00

Yerinde bir karar,inşallah yargılanır!

Image
Portekiz
03.12.2014 / 22:00

Her biji Ahmet xoca

Image
haci mustafa
03.12.2014 / 22:00

Bence bütün Mardin'in sahip çıkması gereken bir rektör

Image
İşte bu
03.12.2014 / 22:00

Ser xerebe. ..

Image
Takipçi
03.12.2014 / 22:00

Bence Artuklu yu istenilen seviyeye getirebilecek tek rektör adayı

Image
Ahmet Adem
03.12.2014 / 22:00

Rektör Serdar Bedii Omay belki üniversiteyi arzulanan noktaya getiremedi ama dekan olarak gettirttiği ve atadığı adamın bir politikacı gibi havaalanında karşılanması ancak Mardine özgü bir görmemişliktir. Bu kadar görmemişliğe Serdar Bedii Omay fazla gelir diye düşünüyorum. Eski rektöre alkış tutanlar şimdi yeni rektörün etrafında. ODTÜ nün açıkladığı son sıralamada Mardin yine son sırada bakalım yeni atanan rektör sıralamayı nereye çıkaracak?

Image
maris
03.12.2014 / 09:00

Ahmet Ağırakça rektör olarak atanmalı o zaman görün artuklu üniversitesini..

Image
MARDİNLİ
03.12.2014 / 08:44

OH BE KURTULDUK NE YADAR YALAKA BEŞ KURUŞA YARAMAZ KİŞİLER VARSA BU REKTÖR DENEN ZAT ONLARI ETRAFINDA TOPLADI CEBİ DOLDURMAYA GELİNCE PARA VAR AMA YAKACAK,ÇEVRE DÜZENLEMESİ V.S BUNLARA PAR YOK SİZİN CEHENNEMDE BİLE YATACAK YERİNİZ YOK MARDİNLİLER BU TİPLERDEN KURTULMALI

Image
Fenasi BİLİRKENTOĞLU
03.12.2014 / 02:11

Cumhuriyet Savcısı REKTÖRÜ soruşturmaya dahil etmeli ve ifadesini almalıdır. Olan öğrencilere oldu,yol yok, yakacak yok, oturacak yer yok, çevre düzenlemesi yok , bunları yapın dediğin zaman para yok eeeee tabi para olmaz.. Darısı diğer yancılara... (kahvehane kültüründe masa etrafında toplanan seyirci, beleş çay,kahve içer : yancı)

Image
mustafaa
03.12.2014 / 00:02

Hadi hayırlısı. ...

Image
Mardinli
02.12.2014 / 23:55

Mardin'e fitne fesat getiren, şehrimizi ithal ettiği haramzadelere peşkeş çektiren,üniyi ilim değil rezillik yuvasına çeviren, halkı birbirine düşürmeye çalışan, zevkü sefa tutkunu, 5 yıl kayıp verdiren, gitmesine bir tek yandaşı fesatçıların üzüldüğü ve Artukluyu Türkiyenin en rezil üniversitesi haline getirdi.

Yorum Yaz