Geçtiğimiz günlerde yolsuzluk operasyonu kapsamında 96 kişinin gözaltına alınarak ülke gündeminde manşetlerdeki yerini alan Artuklu Üniversitesi'nde iki dönemdir görev yapan Prof Dr. Serdar Bedi Omay'ın görevine son verildi.
Omay'dan boşalan rektörlük makamına geçici olarak kendisi de bir Mardinli olan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ağırakça’nın getirileceği öğrenildi.

Yorumlar
14 yorumAhmet Adem bence sen serdar bediinin ya ta kendisisin ya akrabası ya da ondan istifade etmiş birisin ya da akıl fukarasısın...
Bunca Alçaklığı yaptı peki YÖK nerdeydi
Faruk fa
Yerinde bir karar,inşallah yargılanır!
Her biji Ahmet xoca
Bence bütün Mardin'in sahip çıkması gereken bir rektör
Ser xerebe. ..
Bence Artuklu yu istenilen seviyeye getirebilecek tek rektör adayı
Rektör Serdar Bedii Omay belki üniversiteyi arzulanan noktaya getiremedi ama dekan olarak gettirttiği ve atadığı adamın bir politikacı gibi havaalanında karşılanması ancak Mardine özgü bir görmemişliktir. Bu kadar görmemişliğe Serdar Bedii Omay fazla gelir diye düşünüyorum. Eski rektöre alkış tutanlar şimdi yeni rektörün etrafında. ODTÜ nün açıkladığı son sıralamada Mardin yine son sırada bakalım yeni atanan rektör sıralamayı nereye çıkaracak?
Ahmet Ağırakça rektör olarak atanmalı o zaman görün artuklu üniversitesini..
OH BE KURTULDUK NE YADAR YALAKA BEŞ KURUŞA YARAMAZ KİŞİLER VARSA BU REKTÖR DENEN ZAT ONLARI ETRAFINDA TOPLADI CEBİ DOLDURMAYA GELİNCE PARA VAR AMA YAKACAK,ÇEVRE DÜZENLEMESİ V.S BUNLARA PAR YOK SİZİN CEHENNEMDE BİLE YATACAK YERİNİZ YOK MARDİNLİLER BU TİPLERDEN KURTULMALI
Cumhuriyet Savcısı REKTÖRÜ soruşturmaya dahil etmeli ve ifadesini almalıdır. Olan öğrencilere oldu,yol yok, yakacak yok, oturacak yer yok, çevre düzenlemesi yok , bunları yapın dediğin zaman para yok eeeee tabi para olmaz.. Darısı diğer yancılara... (kahvehane kültüründe masa etrafında toplanan seyirci, beleş çay,kahve içer : yancı)
Hadi hayırlısı. ...
Mardin'e fitne fesat getiren, şehrimizi ithal ettiği haramzadelere peşkeş çektiren,üniyi ilim değil rezillik yuvasına çeviren, halkı birbirine düşürmeye çalışan, zevkü sefa tutkunu, 5 yıl kayıp verdiren, gitmesine bir tek yandaşı fesatçıların üzüldüğü ve Artukluyu Türkiyenin en rezil üniversitesi haline getirdi.