Gaziantep'te LGS birincileri bir araya geldi
Gaziantep'te Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tam puan alan 23 öğrenci "Gaziantep 2025 LGS Birincileri Şampiyonlar Buluşması" programında bir araya geldi.

Düzenlenen program kapsamında, LGS’de üstün başarı elde eden öğrencilere tam altın hediye edildi; ayrıca bu öğrenciler, Özbekistan’ın Buhara ve Semerkand şehirlerine geziye gönderilecek.
Gaziantep Valisi Kemal Çeber Gaziantep’in iki yıl içerisindeki eğitim başarısının çok fazla arttığını belirterek, "Gaziantep, Gaziantep olalı bu kadar şampiyonu bir arada görmemiştir. Burası şampiyonlar kulübü gibi. Hangi masaya baksak şampiyon var. Bugün Gaziantep'in başarısını kutlarken aynı zamanda ülkemizin geleceğini de kutluyoruz. Sizin için ne yapabiliriz diye her gün düşünüyoruz. Biz çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Hiçbir şey tesadüf değil. Başarılı da başarısızlık da tesadüf değil. Kaybedenler vazgeçenlerdir. Vazgeçmediniz ve Türkiye Cumhuriyeti tarihine altın harflerle isminizi yazdırdınız. Bu coğrafyanın çocukları çok çalışmak zorunda. Bu coğrafyanın çocukları çift kanatlı uçmak zorunda." dedi.
İLKHA