Okuma Bayramı etkinliği saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. 1-D Sınıf öğretmeni Çiğdem Dur'un öğrencileriyle birlikte organize ettiği ve sınıf öğrencilerinin tamamının katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik gösterisi, katılımcılardan yoğun alkış aldı.
Öğrencilerin hazırlamış oldukları program kapsamında skeçler ve piyes gösterileri yapılarak şiirler okundu.
Gösterinin ardından konuşan Okul Müdürü Hüseyin Kino, bugün bayram yapan öğrencilerin 8 ay önce okuma yazma bilmediklerini belirterek, “Bu hepimiz için sevindirici, mutluluk verici bir durumdur. Sevgili öğrencilerim, sizler bizlerin umudusunuz, güç kaynağısınız. Gelecek günler sizlerle güzelleşecek, aydınlanacaktır. Çocuklarımıza yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Eğitim yatırımı uzun bir süreçtir. Tüm çabalarımız eğitimin merkezinde olan çocuklarımız içindir. Değerli veliler bu mutlu günde çocuklarınızın yanında olmanız, gelecekte onların yanında olduğunuzu hissettirmektir. Eğitimde birinci sınıf çok önemli bir dönem, çocukların bu safhada okumayı öğrenmiş olmaları, örnek olacak bir sonuçtur. Sınıf öğretmenlerimizi, öğrencileri bu seviyeye getirdiği için kutluyorum” diye konuştu.
Sınıf Öğretmeni Çiğdem Dur, hazırladıkları gösteriyi başarıyla tamamlayan ve performanslarıyla salonu dolduran kalabalık tarafından uzun süre alkışlanan öğrencilerine bir de sürpriz yaptı.
Öğrencilerinin isimlerine hazırlanan madalyaları, öğrencilerini tek tek kutlayarak takan Sınıf Öğretmeni Dur, gösterinin tamamlanmasıyla bir de hazırlanan pastayı öğrencileriyle birlikte kesti.

Yorumlar
0 yorum